בשיתוף נתח קצבים
הספייריבס של הטלה, שנמצאות בהמשך לצלעות היקרות, זולות יחסית - וניתן לרכוש אותן כיחידה אחת או מופרדות לאצבעות ספייריבס. מארחים בקרוב? קבלו מתכון חגיגי במיוחד של ספייריבס טלה בזיגוג רכז רימונים וסילאן.

מרכיבים:

2 נתחי ספייריבס טלה (משקל ממוצע לאחד 800-1000)
4 כפות גדושות ראב תבלינים בסגנון ים תיכוני (ניתן להשיג בסניפי נתח קצבים)
4 כפות סילאן
4 כפות רכז רימונים
3 צפייה בגלריה
(צילום: ירון ברנר)
--
אופן ההכנה:
מורחים את הנתחים עם תערובת התבלינים (הראב) בלבד, עוטפים את הנתחים בנייר אפייה ואז בנייר כסף ומניחים ללילה במקרר (או שעתיים בצד)
מחממים תנור ל-145 מעלות, וצולים במשך 4 וחצי שעות
מוציאים, מערבבים יחד את הסילאן ורכז הרימונים, מורחים היטב על הנתחים ומחזירים לתנור לעוד 35 דקות
3 צפייה בגלריה
 ספייריבס טלה בזיגוג רכז רימונים וסילאן
 ספייריבס טלה בזיגוג רכז רימונים וסילאן
ספייריבס טלה בזיגוג רכז רימונים וסילאן
(צילום: ירון ברנר)
ניתן להגיש לצד פיתות או פרנות, ותוספות שונות שאוהבים כמו מטבוחה / מסייר / קונפי שום וכדו'
--
רמת הכנה: קל
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: כ-5 שעות
3 צפייה בגלריה
 ספייריבס טלה בזיגוג רכז רימונים וסילאן
 ספייריבס טלה בזיגוג רכז רימונים וסילאן
ספייריבס טלה בזיגוג רכז רימונים וסילאן
(צילום: ירון ברנר)
בשיתוף נתח קצבים