מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
רשת נתח קצבים
תוכן בשיתוף עם נתח קצבים, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
לא רק אנטריקוט ופילה בקר: כל הטיפים למנגל המושלם - ובזול
מתכננים על האש ורוצים להרשים את האורחים בנתחי פרימיום שלא יקרעו לכם את הכיס? יניב פחימה, מנכ"ל ובעלים של רשת הקצביות נתח קצבים, מציג 5 נתחי בשר מובחרים שיסגרו לכם מנגל ברמה הכי גבוהה - אבל במינימום כסף. צפו בכתבה
בשיתוף נתח קצבים
|
25.04.23
תוכן בשיתוף עם נתח קצבים, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
עשה ואל תעשה: 10 הטעויות על המנגל - ואיך לעשות ברביקיו כמו מקצוענים
קניתם בשר, הזמנתם את החברים והמשפחה, העמדתם מנגל לתפארת וקיבלתם בשר סוליה ועשן בעיניים? יניב פחימה והשף שמעון ממן מרשת "נתח קצבים" מלמדים אותנו איך להימנע מטעויות המנגל הנפוצות, וכיצד לעשות על האש כמו מקצוענים. צפו
בשיתוף נתח קצבים
|
23.04.23
תוכן בשיתוף עם נתח קצבים, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
בשר שמן מעלה את הכולסטרול? בדקנו עם דיאטנית קלינית שמפריכה 4 מיתוסים
בשר ואורח חיים בריא: שאלת השאלות, שמעסיקה רבות את עולם הרפואה והתזונה. האם בשר באמת מעלה את רמות הכולסטרול, האם מומלץ לבני 65 פלוס לצרוך אותו, והאם חלבון מן הצומח הוא תחליף ראוי? הדיאטנית הקלינית הדס צימרמן עושה סדר, עונה על השאלות ומפריכה כמה מיתוסים. צפו
בשיתוף נתח קצבים
|
15.09.22
ספייריבס טלה בזיגוג רכז רימונים וסילאן
זול, קל להכנה, והאורחים ילקקו את האצבעות. קבלו מתכון לנתח "האסאדו של הטלה" - צלעות קדמיות עסיסיות מאוד. מומלץ לצליה בתנור, לגריל ולמעשנה
בשיתוף נתח קצבים
|
05.09.22
מהפכת הבשר
משהו קרה בעשור האחרון לתרבות הקולינרית הישראלית. המהפך בגישה לאוכל ולתפקידו התרבותי בחיינו, השפיע גם על הדרך בה אנחנו מתייחסים לבשר בתפריט שלנו. אחת האחראיות לשינוי התפיסתי היא רשת הקצביות - 'נתח קצבים'
מוגש מטעם נתח קצבים
|
07.08.22
נתח קצבים: שובה של המנצחת הגדולה – הקצביה
רשת 'נתח קצבים' האיכותית והחדשנית, שהחלה את דרכה בגליל, אחראית במידה רבה על חינוך החך הישראלי לבשר טרי ולשינוי התפיסה הקולינרית הישראלית באמצעות רשת הקצביות המודרניות הפרוסה לאורכה של המדינה
מוגש מטעם נתח קצבים
|
07.08.22
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תוכן פרסומי
תזונה
בשר
מנגל
טלה
מיתוס