מי לא מכיר את פרפה הנוטלה — הפרפה הפופולרי והקל ביותר להכנה בכל הזמנים? החדשות הטובות הן שיש עוד ממרחים שעובדים מצוין, למשל ריבת חלב, ממרח לוטוס או ממרח שוקולד אחר.
שימו לב – המתכון דורש כמה שעות הקפאה.
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה רק עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים ממרח ומקציפים עוד דקה-שתיים לפיזור אחיד. מעבירים לקופסה, מכסים ומקפיאים.
גיוונים:
• גלידת נוטלה בראוניז - מכינים עם נוטלה. מערבבים פנימה כוס קוביות קטנות של בראוניז ומקפיאים.
• גלידת ריבת חלב ושוקולד - מכינים עם ריבת חלב. מערבבים פנימה 2/3 כוס שוקולד מריר מגורר ומקפיאים.
• גלידת לוטוס פירורים - מכינים עם ממרח לוטוס. מערבבים פנימה 2/3 כוס פירורים של עוגיות לוטוס ומקפיאים.
• גלידת חלבה פקאן סיני - מכינים עם ממרח חלבה. מערבבים פנימה 2/3 כוס אגוזי פקאן סיני קצוצים ומקפיאים.
המתכון מתוך "השולחן". למתכוני גלידה נוספים






