הגאלט הזה הוא אחד הקינוחים המדהימים שתכינו. יש בו שילוב נפלא בין העסיס החמצמץ של המשמש למתיקות של קרם הפיסטוקים והפריכות של הבצק שמכיל בתוכו שקדים. ביס שהוא אושר.
כך עושים:
1. להכנת הבצק: שמים את כל המצרכים במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים רק עד שנוצר בצק. מעבירים לשקית, מועכים מעט לצורת פיתה ושומרים במקרר עד להכנה (לפחות שעה במקרר).
2. להכנת הקרם: מערבבים יחד את כל המצרכים ומעבירים למקרר.
3. פורסים את המשמשים לפרוסות ומניחים בצד.
4. מרכיבים ואופים: מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לצורת עיגול. זה בסדר אם זה לא לגמרי עיגול משורטט. הבצק צריך להיות בגובה 1/2 ס"מ.
5. מניחים את הקרם במרכז המילוי ומורחים עד 4 ס"מ משולי הבצק.
6. מניחים מעל הקרם את פרוסות המשמשים ומקפלים את יתרת הבצק שמסביב פנימה מעל המשמשים.
7. מברישים את הבצק בביצה, מפזרים פרוסות שקדים ואופים ב-190 מעלות במשך 35-25 דקות או עד הזהבה יפה. מברישים את המשמשים בריבה ומגישים.