אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
(כ-12 עוגיות)
1/4 1
כוסות
שיבולת שועל עבה
1
כוס
קמח כוסמין לבן
1/2
כוס
סוכר קנים או סוכר חום
1/2
כוס
אגוזי מלך, קצוצים
1
כפית
אבקת אפייה
2
יחידות
ביצים
1/2
כוס
שמן קנולה או שמן זרעי ענבים
1
כפית
תמצית וניל
חצאי אגוזי פקאן, לקישוט
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. טוחנים את שיבולת השועל עד שנשארות מעט מאוד חתיכות שלמות. מעבירים לקערה.
  3. מוסיפים את הקמח, הסוכר, האגוזים ואת אבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הביצים, השמן והווניל ומערבבים עד לאיחוד.
  5. יוצרים כדורים בגודל פינג פונג מהתערובת. ומניחים אותם בתבנית. אם העיסה נוזלית מדי, אפשר להשתמש בכף. חשוב לרווח בין העוגיות.
  6. נועצים במרכז כל עוגייה חצי אגוז פקאן ואופים כ-20 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות.