
אוכל
(צילום: מירי צדוק)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
כפות
שמן זית
1
בצל
חצוי ופרוס דק
2
שיני שום
קצוצות
250
גרם
פטריות שפניון טריות
פרוסות (חבילה אחת)
2.5
כוסות
מים
400
גרם
שעועית ירוקה
מוקפאת (חצי חבילה)
1
כפית
מלח
1/4
כפית
פלפל שחור
1
כפית
פטרוזיליה
מיובשת
בצל ירוק
לקישוט
:רשימת קניות עבור המתכון
תוספת שהיא הצגה: שעועית ירוקה מבושלת
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sk2jbktciאופן ההכנה:
- מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו כדקה, עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את הרסק ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 4 דקות.
- מוסיפים את הפטריות, מטגנים כ-4 דקות ויוצקים פנימה את המים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את השעועית ואת התבלינים, ומערבבים. מביאים לרתיחה נוספת ומבשלים כ-10 דקות.
- אם רוצים, אפשר להשתמש בשעועית ירוקה טרייה (כשהיא בעונה, כמובן) - ואז מאריכים את זמן הבישול.
צפו במתכוניה הנפלאים של מירי צדוק באינסטגרם או בבלוג שלה "עוגה לשבת"





