
yk13874397
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
יח'
גזרים בינוניים, קלופים
2
יח'
ביצים L
1/2
כוס
מיץ תפוזים או חלב מכל סוג שאוהבים או קרם קוקוס
1/4
כוס
(65 מ"ל) שמן צמחי
1/2
כוס
(100 גרם) סוכר לבן
1
כוס
(90 גרם) קמח שקדים
1
כפית
אבקת אפייה
1/2
כפית
קינמון
1/2
כוס
פקאנים קצוצים
:רשימת קניות עבור המתכון
עוגת גזר, פקאנים וקינמון ללא קמח
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/skg6igpg0אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מגרדים את הגזרים על החלק הדק בפומפייה ומעבירים לקערה.
3. מוסיפים ביצים, מיץ תפוזים, שמן וסוכר וטורפים היטב. מוסיפים קמח שקדים, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומוזגים את הבלילה. מפזרים מעל את הפקאנים. אופים במשך 45-35 דקות או עד שהחלק העליון זהוב וקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.





