אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
אוכל
(צילום: יסכה עטון)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לקרם שוקולד לבן:
100
גרם
שוקולד לבן, שבור לקוביות
250
מ״ל
שמנת מתוקה
1
כף
אבקת אינסטנט פודינג
לשכבת הפירות:
200
גרם (2 כוסות חד פעמיות גדושות)
פירות יער קפואים
3
כפות
מים
1
כף
סוכר
100
מ״ל (3/4 כוס חד פעמית)
שמנת מתוקה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. קרם השוקולד: שמים את השוקולד בקערה, מכניסים למיקרוגל ומחממים 30 שניות בעוצמה גבוהה. מוציאים, מערבבים ומחזירים לחימום של 30 שניות נוספות, מוציאים, מערבבים וחוזים על התהליך עד להמסה מלאה.
  2. מקציפים את השמנת עם הפודינג לפחות 2 דקות, עד להתייצבות.
  3. לוקחים כף מהקצפת ומוסיפים לשוקולד המומס. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים את שתי התערובות אחת לתוך השנייה, עד לאיחוד. מעבירים את הקרם לשקית זילוף או מכסים ושומרים בצד.
  4. שכבת הפירות: שמים את פירות היער במעבד מזון או בבלנד, יחד עם המים והסוכר ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה (זה בסדר אם נשארות חתיכות פרי קטנות)
  5. מקציפים את השמנת לקצפת רכה. מוסיפים אותה בהדרגה לתערובת פירות היער, תוך כדי טחינה. מעבירים את תערובת הפירות לכלי אטום ומקפיאים ל-10 דקות. מוציאים ומעבירים לשקית זילוף או משאירים בכלי.
  6. ההגשה: מגישים כקינוח שכבות - מזלפים מהתערובות לסירוגין לתוך כוסות, מצננים היטב, מעטרים בפרי ומגישים עם כפית.