מיץ הירקות V8 הזה הוא פשוט מוצר גאוני — יש בו כל מה ששמים בציר וגם עגבניות. לקבלת מרק בניחוח מעושן — ראו גיוונים.

מרק ירקות
(צילום: grandbrothers, shutterstock)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
3
כפות
שמן זית
2
שיני שום קצוצות
2
גזרים חתוכים לקוביות
1
גבעול סלרי קצוץ
1
גבעול כרישה (החלק הלבן) קצוץ
1
זוקיני חתוך לקוביות
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
1
ליטר
מיץ V8
1
כוס
בורגול דק
1
נענע קצוצה
:רשימת קניות עבור המתכון
מרק ירקות פטנט עם נענע ובורגול
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/skpsm9oalxאופן ההכנה:
1. מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים שום במשך דקה עד שעולה ניחוח. מוסיפים את הירקות ומקפיצים כמה דקות עד שהם מזוגגים. מתבלים במלח ופלפל.
2. מוסיפים מיץ ירקות, 2 כוסות מים ובורגול. מכסים חלקית ומבשלים יחד 15 דקות עד שהבורגול רך ומסמיך את המרק. טועמים ומתקנים תיבול.
3. סמוך להגשה מוסיפים נענע קצוצה, מערבבים ומגישים.
גיוונים:
למרק לחם מחליפים את הבורגול בפיסות של לחם מתמול-שלשום.
לנזיד מוסיפים למרק כוס גרגרי חומוס מבושלים.
באותה שיטה מכינים: מרק ירקות ונבטוטים. מחליפים את הבורגול ב-300-250 גרם נבטוטים, מורידים כוס מים ומוסיפים לזוקיני גם פרחי כרובית וברוקולי.
המתכון מתוך "השולחן". למתכוני מרקים נוספים





