
(צילום: ירון ברנר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
רגל של פרה
חתוכה לפרוסות
1/2
בצל
1
עגבניה
2
כפות
חווייג' של מרק
1
כף
פפריקה מתוקה
1
כף
שום כתוש
מעט פלפל שחור
מלח לפי הטעם
:רשימת קניות עבור המתכון
למביני עניין: מרק רגל תימני
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/skpxb3oz2אופן ההכנה:
- מנקים היטב את הרגל ושורפים אותה מעט בברנר או מעל הלהבה של הכיריים.
- ממלאים סיר במים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הרגל. מביאים שוב לרתיחה.
- טוחנים בבלנדר את הבצל והעגבניה, ושופכים למרק.
- מוסיפים את התבלינים, ומערבבים.
- מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 5-7 שעות, עד שהרגל מתרככת.
- מגישים עם לחוח או פיתה חמה.
המתכון באדיבות מסעדת "המרקים של חנה" משכונת התקווה בתל אביב