מתכונים פסטה ברוטב פסטו-אבוקדו
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
חבילה
פסטה
1
יחידה
אבוקדו
בשל, קלוף מגולען
1/2
יחידה
לימון
מיץ
4
כפות
מים
חופן
צנוברים
1
כפית
ממרח
פסטו (קנוי או ביתי)
חופן
עלי בזיליקום
טריים
מעט
מלח
מעט
פלפל שחור
גרוס
מעט
עירית קצוצה
לקישוט
מעט
צנוברים
(או קשיו, או בוטנים) קלויים קלות ללא שמן
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
(צילום: דפנה אוסטר מיכאל)
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הפסטה במי מלח, לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים, מכינים את הרוטב: שמים בקערת מעבד המזון (או משתמשים בבלנדר מוט) את האבוקדו, מיץ הלימון, המים והצנוברים וטוחנים כדקה למחית חלקה. מוסיפים את הפסטו, הבזיליקום והתבלינים וטוחנים כמה שניות.
  3. מסננים את הפסטה המוכנה, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב. מערבבים ומחלקים לצלחות. מקשטים בנדיבות בעירית ובצנוברים.
עוד מתכונים של דפנה אוסטר מיכאל - בבלוג "מתנות קטנות"