
פרגיות במרינדה
(צילום: אפרת סיאצ'י)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
ק"ג
שיפודי פרגית
אפשר גם נתחי פרגית חצויים
2
כף
חרדל דיז'ון
4-5
כפות
דבש
4-5
כף
רוטב צ'ילי מתוק
4-5
יחידות
שיני שום
כתושות
קמצוץ
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
מרינדה של חרדל ודבש לשיפודי פרגית
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/syldp00ugaאופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים, למעט הפרגיות. מוסיפים את הפרגיות ומערבבים היטב, כדי שיצופו היטב במרינדה. מכסים ומשרים שעה לפחות (מקסימום 12 שעות במקרר).
- צולים את הפרגיות על הגריל במשך 5-4 דקות, ואז הופכים אותן ומברישים קלות את הפרגיות במרינדה שנותרה בקערה. צולים במשך 5-4 דקות נוספות, ומגישים.