השף והמסעדן יזהר סהר הלך הלילה (א') לעולמו בגיל 48. סהר, הבעלים של מסעדת רוטנברג בחצר גשר הישנה בעמק המעיינות, התמודד בשנים האחרונות עם גידול בראש.
בדצמבר האחרון, אחרי חופשה ארוכה שנכפתה על סהר מטעמים רפואיים, נכנסה למטבח השפית חן וייס מקיבוץ אפיקים, והיא תוביל את מטבח המסעדה.
רוטנברג נפתחה לפני 13 שנה בעמק המעיינות ליד קיבוץ גשר, על ידי סהר ובת זוגו הילה רונן. האג'נדה של המסעדה הייתה ברורה מיום פתיחתה: אוכל ישראלי מבוסס עונתיות ומקומיות לצד הגישה של פארם טו טייבל ואפס פסולת, עם מנות מתוצרת הגינה הגדולה במקום, ומנות המתבססות על תוצרת ליקוט. חומרי הגלם שסהר השתמש בהם באדיקות הגיעו מחקלאים ומיצרנים מהאזור, שהיו קהילת המגדלים של המסעדה, וסהר שמר איתם על קשר ועל דיאלוג פורה. רוטנברג, ששוכנת בצמוד לגדר הגבול עם ירדן, נחשבת יעד עלייה לרגל לפודי'ס.
לפני כשנתיים חלה סהר בסרטן והתמודד עם גידול בראשו. המסעדה המשיכה לפעול כל תקופת מחלתו של סהר, גם במהלך המלחמה, עד שיום אחד לפני כמה חודשים הוא התמוטט במטבח המסעדה, ומאז השפית וייס החליפה אותו.