
בייבי קישוא בציזיקי שף איתי קושמרו
(צילום: אביגיל עוזי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4-6
יח'
פרחי קישוא
300
גר'
זוקיני
חתוך לקוביות קטנות
50
גר'
ממרח עגבניות
מיובשות
מעט
פלפל שחור
מעט
מלח ים אטלנטי
צזיקי:
30
גר'
שמיר קצוץ
30
גר'
נענע, קצוצה
1
יח'
שן שום
כתושה
200
גר'
לבנה עיזים
200
גר'
יוגורט עיזים
1/2
כפית
מלח
מילוי פרחי הקישוא:
100
גר'
ריקוטה פרסקה
:
:רשימת קניות עבור המתכון
הפרח בגני: צזיקי פרחי קישוא במילוי ריקוטה
אופן ההכנה:
- מכינים את הצזיקי - מערבבים את כל המרכיבים יחד ומתקנים תיבול.
- מכינים את המילוי - מערבבים את כל המרכיבים ומכניסים לשק זילוף.
- ממלאים את פרחי הקישוא - ממלאים את פרחי הקישוא וצולים אותם במחבת על להבה נמוכה ומעט שמן זית.
- להגשה - מניחים שתי כפות מהצזיקי על צלחת עגולה, מעל שמים את פרחי הקישוא, מזלפים מעט שמן זית מעל.
באדיבות "כרמלה" משלוחי ירקות משוק הכרמל





