מתכונים פתיתים עם פולי סויה ובצל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מתכונים פתיתים עם פולי סויה ובצל
(צילום: דינה משה)
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
8
כפות
4 כפות שמן (לטיגון) + 4 כפות לפתיתים
1
יחידה
בצל גדול, קצוץ
1
כפית
גדושה כמון טחון
4
יחידות
שיני שום, קצוצות
2
כוסות
פתיתים
1
כוס
פולי סויה
2
יחידות
בצלים ירוקים, קצוצים
1/2 1
כפיות
מלח גס
1
כפית
כורכום
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
1/2
כפית
צ'ילי חריף גרוס
1/4 2
כוסות
מים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים 4 כפות שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות עד להזהבה. מוסיפים את הכמון ואת השום, מערבבים ומטגנים חצי דקה. מורידים מן האש ושומרים הצד. לחלופין, אפשר להשתמש בבצל מטוגן מוכן שקונים ברשתות השיווק ואז מוסיפים את הכמון יחד עם יתר התבלינים.
  2. שמים בכלי שמתאים למיקרוגל את הפתיתים, פולי הסויה, הבצל הירוק, המלח, הכורכום, הפלפל השחור, הצ'ילי והמים, מערבבים, מכבים ומבשלים במיקרוגל 15 דקות.
  3. מוציאים בזהירות את הכלי מהמיקרוגל, מערבבים בעזרת מזלג ומחזירים למיקרוגל ל-10 דקות נוספות. מוציאים, מוסיפים את הבצל המטוגן, מערבבים בעדינות ומגישים חם.