
מתכונים פתיתים עם פולי סויה ובצל
(צילום: דינה משה)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
8
כפות
4 כפות שמן (לטיגון) + 4 כפות לפתיתים
1
יחידה
בצל גדול, קצוץ
1
כפית
גדושה כמון טחון
4
יחידות
שיני שום, קצוצות
2
כוסות
פתיתים
1
כוס
פולי סויה
2
יחידות
בצלים ירוקים, קצוצים
1/2 1
כפיות
מלח גס
1
כפית
כורכום
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
1/2
כפית
צ'ילי חריף גרוס
1/4 2
כוסות
מים
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לפתיתים מיוחדים במיקרו
אופן ההכנה:
- מחממים 4 כפות שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות עד להזהבה. מוסיפים את הכמון ואת השום, מערבבים ומטגנים חצי דקה. מורידים מן האש ושומרים הצד. לחלופין, אפשר להשתמש בבצל מטוגן מוכן שקונים ברשתות השיווק ואז מוסיפים את הכמון יחד עם יתר התבלינים.
- שמים בכלי שמתאים למיקרוגל את הפתיתים, פולי הסויה, הבצל הירוק, המלח, הכורכום, הפלפל השחור, הצ'ילי והמים, מערבבים, מכבים ומבשלים במיקרוגל 15 דקות.
- מוציאים בזהירות את הכלי מהמיקרוגל, מערבבים בעזרת מזלג ומחזירים למיקרוגל ל-10 דקות נוספות. מוציאים, מוסיפים את הבצל המטוגן, מערבבים בעדינות ומגישים חם.





