מתכונים ספגטי עם עגבניות שרי, נקניקיות ובזיליקום
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
750
גרם
750 גרם ספגטי
1/4
כוס
שמן זית
1
יח'
בצל גדול, קצוץ דק
4
יח'
שיני שום, קצוצות דק
1/2
כפית
פתיתי צ'ילי
1
כפית
גדושה בזיליקום יבש
1
כפית
פפריקה מתוקה
1
חב'
נקניקיות שאוהבים (כ- 310 גרם), פרוסות
1
כוס
מים מבישול הספגטי
1
כף
רסק עגבניות
2
כפיות
גדושות מלח גס
25
יח'
עגבניות שרי, שלמות
1/2
חב'
בזיליקום טרי
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. שומרים 2 כוסות ממי הבישול.
  2. מחממים את השמן בסיר גדול ורחב, על להבה נמוכה. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את השום, מערבבים ומיד מוסיפים את הבזיליקום היבש, הצ'ילי והפפריקה, מערבבים ומטגנים דקה.
  4. מוסיפים את הנקניקיות, מערבבים עד לציפוי ומטגנים 2 דקות.
  5. מוסיפים את המים, רסק עגבניות והמלח, מערבבים ומבשלים 2 דקות.
  6. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים.