
מתכונים ספגטי עם עגבניות שרי, נקניקיות ובזיליקום
(צילום: דינה משה)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
750
גרם
750 גרם ספגטי
1/4
כוס
שמן זית
1
יח'
בצל גדול, קצוץ דק
4
יח'
שיני שום, קצוצות דק
1/2
כפית
פתיתי צ'ילי
1
כפית
גדושה בזיליקום יבש
1
כפית
פפריקה מתוקה
1
חב'
נקניקיות שאוהבים (כ- 310 גרם), פרוסות
1
כוס
מים מבישול הספגטי
1
כף
רסק עגבניות
2
כפיות
גדושות מלח גס
25
יח'
עגבניות שרי, שלמות
1/2
חב'
בזיליקום טרי
:רשימת קניות עבור המתכון
פשוט טעים: ספגטי עם עגבניות שרי ונקניקיות
אופן ההכנה:
- מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. שומרים 2 כוסות ממי הבישול.
- מחממים את השמן בסיר גדול ורחב, על להבה נמוכה. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את השום, מערבבים ומיד מוסיפים את הבזיליקום היבש, הצ'ילי והפפריקה, מערבבים ומטגנים דקה.
- מוסיפים את הנקניקיות, מערבבים עד לציפוי ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים את המים, רסק עגבניות והמלח, מערבבים ומבשלים 2 דקות.
- מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים.





