עוגיות אגוזי מלך, דינה משה
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
50 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
יח'
חלמונים
1/2
כוס
סוכר
1
שקית
סוכר וניל
3
טיפות
מי זהר
200
גרם
אגוזי מלך, טחונים
100
גרם
קוקוס
1/2
כוס
אבקת סוכר + אבקת סוכר נוספת לעיטור
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה :
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מקציפים את החלמונים עם הסוכר וסוכר הווניל במשך שתי דקות.
  3. מטפטפים פנימה את מי הזהר ומוסיפים בהדרגה את האגוזים והקוקוס. מקציפים עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט.
  4. בוצעים חתיכות מהבצק, מעצבים לכדורים קטנים ומגלגלים אותם בתוך קערה עם אבקת סוכר. מניחים בתבנית.
  5. אופים 25-20 דקות, מצננים ומפדרים באבקת סוכר.