אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
קילו
חזה עוף פרוס לרצועות
6
כפות
רוטב טריאקי
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
1
כפית
שטוחה פפריקה מתוקה
1
כף
שמן קנולה + מעט שמן לטיגון (לטיגון)
שומשום
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:
  1. שמים בקערה את רצועות העוף, רוטב הטריאקי, המלח, הפלפל, הפפריקה והשמן, ומערבבים עד לציפוי אחיד.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים את העוף המתובל, יחד עם הרוטב. מערבבים ומטגנים עד שהעוף משחים.
  3. מפזרים שומשום בנדיבות, מטגנים כדקה נוספת ומגישים.