אופן הכנה:
- הקציצות: מרככים את החלה עם מעט מים בקערה, מפוררים אותה וסוחטים קלות מעודפי המים. שמים בקערה גדולה. אם משתמשים בפירורי לחם, פשוט שמים אותם בקערה.
- מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. מניחים בצד לחצי שעה.
- התבשיל: מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל ומגלגלים בתערובת את חלקי העוף, עד לציפוי. מנערים קלות.
- מחממים את השמן בסיר גדול שיוכל להכיל את כל המרכיבים בנוחות ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את השום והגזר, מערבבים ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הכול עד להשחמה. מוציאים לקערה.
- מוסיפים שמן זית לסיר ומחממים אותו. מטגנים בו את העוף, עד שהוא בעל צבע שחום ויפה משני הצדדים, מוציאים ושומרים בצד.
- יוצרים קציצות מהתערובת שהכנו, ומטגנים גם אותן בסיר, עד להשחמה משני הצדדים.
- מחזירים את הירקות והעוף לסיר, מוסיפים את תפוחי האדמה ואת יתר המרכיבים. מתבלים, מוסיפים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים 60-45 דקות, עד שתפוחי האדמה והעוף מוכנים.