מתכונים עוגיות שיבולת שועל עם תפוח, קינמון והל
כשר
צמחוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
35 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מתכונים עוגיות שיבולת שועל עם תפוח, קינמון והל
(צילום: מירי צדוק)
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
3/4
כוס
שמן זרעי ענבים או קנולה
1/2
כוס
סוכר חום או סוכר קנים
1
יחידה
ביצה
1
יחידה
תפוח ירוק מזן גרני סמית', קלוף, מגורר וסחוט מנוזלים
1
כוס
קמח כוסמין מלא
1/2
כוס
קמח תופח
1
כפית
שטוחה קינמון טחון
1/4
כפית
הל טחון (לא חייבים)
1
כוס (90 גרם)
שיבולת שועל טחונה גס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מקציפים את השמן עם הסוכר והביצה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת עיסה.
  3. יוצרים כדורים עם כפית, מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ופוחסים אותם מעט.
  4. אופים 25-20 דקות עד שהעוגיות משחימות. מצננים ושומרים במיכל אטום.