
מתכונים עוגיות שיבולת שועל עם תפוח, קינמון והל
(צילום: מירי צדוק)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
3/4
כוס
שמן זרעי ענבים או קנולה
1/2
כוס
סוכר חום או סוכר קנים
1
יחידה
ביצה
1
יחידה
תפוח ירוק מזן גרני סמית', קלוף, מגורר וסחוט מנוזלים
1
כוס
קמח כוסמין מלא
1/2
כוס
קמח תופח
1
כפית
שטוחה קינמון טחון
1/4
כפית
הל טחון (לא חייבים)
1
כוס (90 גרם)
שיבולת שועל טחונה גס
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לעוגיות שיבולת שועל עם תפוח מגורר
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מקציפים את השמן עם הסוכר והביצה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת עיסה.
- יוצרים כדורים עם כפית, מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ופוחסים אותם מעט.
- אופים 25-20 דקות עד שהעוגיות משחימות. מצננים ושומרים במיכל אטום.





