
שניצל מתובל
(צילום: אפיק גבאי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
ק"ג
חזה עוף
פרוס לשניצלים
מעט
שמן קנולה
לטיגון
למרינדה:
2
ביצים
טרופות
1
כף
סילאן
1
כף
חרדל
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
1/2
כפית
מלח
לציפוי:
1
כוס
עלי נענע
ללא הגבעולים
2-3
כוסות
פירורי לחם
מוזהבים
4
כפות
שומשום
1
כף
שום גבישי
1/2
כפית
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
שניצלים מיוחדים בציפוי חרדל ונענע
אופן ההכנה:
- טורפים את כל מרכיבי המרינדה בכלי רחב. מוסיפים את השניצלים ומערבבים, כך שיכוסו היטב במרינדה. מעבירים למקרר לשעתיים.
- הציפוי: מרפדים צלחת גדולה במגבות נייר ומפזרים בה את עלי הנענע בשכבה אחת. מחממים במיקרוגל בסבבים של 30 שניות, עד שהעלים מתייבשים.
- מפוררים את עלי הנענע המיובשים לתוך קערה. מוסיפים את שאר מרכיבי הציפוי ומערבבים.
- מוציאים את קערת המרינדה עם השניצלים מהמקרר ומערבבים מעט. טובלים את השניצלים בפירורי הלחם המתובלים משני הצדדים.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה.





