שניצל מתובל
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
120 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
ק"ג
חזה עוף
פרוס לשניצלים
מעט
שמן קנולה
לטיגון
למרינדה:
2
ביצים
טרופות
1
כף
סילאן
1
כף
חרדל
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
1/2
כפית
מלח
לציפוי:
1
כוס
עלי נענע
ללא הגבעולים
2-3
כוסות
פירורי לחם
מוזהבים
4
כפות
שומשום
1
כף
שום גבישי
1/2
כפית
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. טורפים את כל מרכיבי המרינדה בכלי רחב. מוסיפים את השניצלים ומערבבים, כך שיכוסו היטב במרינדה. מעבירים למקרר לשעתיים.
  2. הציפוי: מרפדים צלחת גדולה במגבות נייר ומפזרים בה את עלי הנענע בשכבה אחת. מחממים במיקרוגל בסבבים של 30 שניות, עד שהעלים מתייבשים.
  3. מפוררים את עלי הנענע המיובשים לתוך קערה. מוסיפים את שאר מרכיבי הציפוי ומערבבים.
  4. מוציאים את קערת המרינדה עם השניצלים מהמקרר ומערבבים מעט. טובלים את השניצלים בפירורי הלחם המתובלים משני הצדדים.
  5. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה.