אופן ההכנה:
- טורפים את כל מרכיבי המרינדה בכלי רחב. מוסיפים את השניצלים ומערבבים, כך שיכוסו היטב במרינדה. מעבירים למקרר לשעתיים.
- הציפוי: מרפדים צלחת גדולה במגבות נייר ומפזרים בה את עלי הנענע בשכבה אחת. מחממים במיקרוגל בסבבים של 30 שניות, עד שהעלים מתייבשים.
- מפוררים את עלי הנענע המיובשים לתוך קערה. מוסיפים את שאר מרכיבי הציפוי ומערבבים.
- מוציאים את קערת המרינדה עם השניצלים מהמקרר ומערבבים מעט. טובלים את השניצלים בפירורי הלחם המתובלים משני הצדדים.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה.