מתכונים ביסקוויטים בטעם קוקוס
כשר
צמחוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
חב'
(200 גרם) מחמאה רכה
3/4
כוס
סוכר
1
שקית
סוכר וניל
2
יח'
ביצים
1/2
כוס
קוקוס
1/2
כפית
הל טחון (לא חייבים)
1/2
ק"ג
קמח מנופה
1
שקית
אבקת אפייה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים את המחמאה עם הסוכר וסוכר הווניל עד לקבלת קרם חלק.
  3. מוסיפים את הביצים, את הקוקוס ואת ההל ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ולשים עד לקבלת בצק אחיד במרקם חלק.
  5. מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים חלק אחד לעלה בעובי של כ-0.5 ס"מ וקורצים ממנו עוגיות. חוזרים על התהליך עם יתר הבצק.
  6. מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים 25-20 דקות, עד להזהבה. מצננים ושומרים בכלי אטום עד שבועיים.