אופן ההכנה:
- משרים את הדג בתוך קערה עם מים ומיץ מחצי לימון למשך חצי שעה. מוציאים ומייבשים היטב.
- מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות עד להזהבה. מוסיפים את הפלפל השחור, את הרסק ואת העגבניות המרוסקות ומערבבים. מטגנים כדקה.
- מוסיפים את הלימון הכבוש, המלח, השום והצ'ילי, מערבבים, מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה. מוסיפים את הבמיה וחצי כוס נוספת של מים. מבשלים חצי שעה נוספת.
- מוסיפים מחצית מהכוסברה הקצוצה, מערבבים ומניחים את הדגים על התבשיל עם העור כלפי מטה. מכסים ומבשלים כ-20 דקות. בודקים מדי פעם אם יש מספיק נוזלים בסיר ומוסיפים מים במקרה הצורך - שימו לב לא לדלל את הרוטב יותר מדי. לפני ההגשה מפזרים את המחצית השנייה של הכוסברה הקצוצה.