
עוגיות פקאן
(צילום: שרית גופן, סגנון: נעה קנריק)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2 1 כוסות (150 גרם) פקאנים טבעיים טחונים
2/3 כוס (75 גרם) שקדים טחונים (קמח שקדים)
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
אפשרות: 2 כפות קוקוס טחון
3 כפות ממרח תמרים
לעיטור: כ־50 גרם אגוזי פקאן טבעיים
:רשימת קניות עבור המתכון
5 מרכיבים: עוגיות פקאן
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/5wpwyxwwpההכנה (כ־20 יחידות)
1. מחממים את התנור ל־170 מעלות בתוכנית טורבו (או 180 מעלות בחום עליון ותחתון). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. שמים בקערה את כל מרכיבי העוגיות (כולל הקוקוס, אם משתמשים) ומערבבים היטב למרקם אחיד ומעט דביק.
3. יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר כ־3 ס"מ. מניחים בתבנית במרווחים של כ־2 ס"מ זה מזה. מניחים אגוז פקאן על כל כדור ופוחסים מעט.
4. אופים כ־15 דקות, עד שהאגוזים מזהיבים קלות. מוציאים ומניחים לצינון. מגישים.
- איך שומרים? עד 4 ימים, בכלי סגור בטמפרטורת החדר.








