
חיתוכיות קוקוס וריבה
(צילום: שרית גופן, סגנון: נעה קנריק)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
200 גרם קוקוס טחון
3 חלבונים
1/3 כוס (70 גרם) סוכר
כ־3/4 כוס ריבה
:רשימת קניות עבור המתכון
חיתוכיות קוקוס וריבה ב-4 מרכיבים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/8fiayfgsiההכנה (כ־15 יחידות בתבנית אינגליש קייק)
1. מחממים את התנור ל־185 מעלות טורבו (או ל־195 מעלות חום עליון ותחתון). ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2. שמים בקערה את הקוקוס, החלבונים והסוכר ומערבבים לעיסה אחידה ומעט דביקה.
3. מעבירים מחצית מהעיסה לתבנית, מיישרים ומהדקים לשכבה אחידה. אופים כ־12 דקות, עד שהיא מזהיבה מעט. מוציאים ומצננים כ־5 דקות.
4. מורחים את הריבה באופן אחיד על השכבה האפויה. מניחים עליה את יתרת העיסה ומהדקים קלות.
5. אופים עוד 25-20 דקות, עד שהמאפה מתייצב ומזהיב. מוציאים ומניחים לצינון. מאחסנים במקרר שעה לפחות.
6. חותכים למלבנים ומגישים.
- איך שומרים? עד 5 ימים, במקרר.








