שימו לב:
- ודאו שהמתכון מתאים ליכולת של צעירי הבית, ואם יש צורך בעזרה של מבוגר.

ללא אפייה: עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס
(צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2 2 כוסות דגני בוקר (כמו קורנפלקס)
1/2 כוס שיבולת שועל מהירת הכנה (כמו קוואקר)
1/2 כוס אגוזי מלך
3 כפות אבקת סוכר
1 שקיק (10 גרם) סוכר וניל
קורט קינמון טחון
1/2 כוס (120 מ"ל) סירופ מייפל
3/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
לעיטור:
כ־1/4 כוס שוקולד־צ'יפס
כ־1/4 כוס סוכריות עדשים קטנות
:רשימת קניות עבור המתכון
עוגיות טבעוניות עם חמאת בוטנים ושוקולד־צ'יפס
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/a8z5owi5tההכנה (כ־15 עוגיות)
1. שמים בקערת מעבד המזון את כל מרכיבי העוגיות, פרט למייפל ולחמאת הבוטנים. טוחנים למרקם אבקתי. מוסיפים את המייפל ואת חמאת הבוטנים ומעבדים לקבלת גוש "בצק". מוציאים אותו בזהירות.
2. קורצים מהבצק כדורים בגודל אגוז מלך, מניחים במגש או בקופסה מתאימה ומשטחים קלות. נועצים בכל עוגייה שוקולד־צ'יפס וסוכריות. מגישים.
- איך שומרים? עד שבועיים במקרר או עד חודשיים במקפיא.








