ההכנה
1. קולפים ומגררים גס את הסלקים ואת הבצל. סוחטים את הבצל מנוזלים. מעבירים אותם לקערה ומוסיפים את כל שאר מרכיבי הקציצות. מערבבים היטב. מניחים לכ־30 דקות, להתייצבות.
2. מחממים את התנור ל־180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו בנדיבות.
3. מערבבים שוב את העיסה. בידיים משומנות, יוצרים ממנה כדורים בקוטר כדורי פינג־פונג. אם הם מתפרקים, מוסיפים עוד כף־שתיים של שיבולת שועל ומערבבים היטב. מניחים בתבנית ברווח של כ־5 ס"מ זה מזה. מועכים־פוחסים קלות את הכדורים.
4. אופים 25-20 דקות, עד שהקציצות מתייצבות (צבען כמעט לא משתנה). מוציאים ובודקים אם הן מוכנות. אם צריך, אופים עוד כמה דקות. מגישים.
- איך שומרים? עד 3 ימים במקרר, ואפשר גם להקפיא. לפני ההגשה מחממים בתנור או במחבת משומנת.









