שף
שף
קבלו פטנט: רולדת טירמיסו מהממת

ללא אפייה וללא מאמץ: רולדת טירמיסו מהממת שמכינים בצ'יק

שרית נובק מנבחרת המשפיעניות של "שף" הופכת את הקינוח האיטלקי לרולדה מרשימה: במקום ליצור שכבות, היא עוטפת את הקרם בבישקוטים (וזה הרבה יותר פשוט ממה שאתם מדמיינים)

פורסם:
אם יש משהו שאני יכולה לאכול כל יום, כל היום ובכל צורה - הרי זה טירמיסו. הפעם הלכתי על רולדת טירמיסו מרשימה וקלילה להכנה - עוגה שהיא קסם! מינימום מצרכים, מינימום זמן הכנה, מקסימום רושם. מרטיבים את הבישקוטים בקפה ואחרי כמה דקות הם הופכים להיות רכים וכנועים, וכך מתקבל המראה המתוחכם של הקינוח המרשים הזה.


המרכיבים
  • 23 בישקוטים
  • 2 כוסות קפה צוננות (2 כפיות גדושות של קפה נמס + 2 כוסות מים)
  • 2 כפות רום או ליקר שאוהבים
לקרם
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר
  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה
  • אבקת קקאו לזרייה
ההכנה
1. פורשים יריעת ניילון נצמד על משטח עבודה. מערבבים את הקפה והרום. טובלים בהם 10 בישקוטים ומניחים אותם צמודים זה לזה, לרוחב הניילון. טובלים 10 בישקוטים נוספים ויוצרים שורה זהה בצמוד.
2. מכינים את הקרם: מערבבים את המסקרפונה עם תמצית וניל וחצי מכמות אבקת הסוכר עד שהיא מתרככת.
3. מקציפים את השמנת עם יתרת אבקת הסוכר לקרם יציב. מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.
4. מורחים את הקרם על הבישקוטים, משאירים בצד ככוס מהקרם.
5. טובלים את שלושת הבישקוטים למילוי בקפה ומניחים במרכז הקרם, לאורך. מכסים אותם בכמחצית מהקרם שנשאר.
6. בעזרת הניילון הנצמד מרימים את צידי משטח הבישקוטים וסוגרים אותם לרולדה. מהדקים ועוטפים בניילון.
7. מכניסים להתייצבות בקירור במשך כ־4 שעות (או שעה במקפיא).
8. מוציאים מהמקרר ומסירים את הניילון. מקשטים למעלה ביתרת הקרם ומפזרים אבקת קקאו.
  • שרית נובק היא בלוגרית וצלמת אוכל, כותבת את הבלוג "מיס פטל". אתר: misspetel.com, אינסטגרם: misspetel
  • לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת #המשפיעניות של "שף"
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button