סלט חריף עם סלמון ומנגו
כשר
פרווה
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
סלט חריף עם סלמון ומנגו
(צילום וסגנון: מילי אליהו)
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500 גרם סלמון טרי, ללא עור
3 יחידות מנגו בינוני
2 יחידות אבוקדו בשל
1 בצל סגול, בינוני
1 פלפל חריף, אדום או ירוק
5-4 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
להגשה:
חופן כוסברה קצוצה
כ־50 גרם בוטנים קלויים ומלוחים, קצוצים גס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
ההכנה
1. חותכים את הסלמון לקוביות בגודל כ־2 ס"מ. קולפים את המנגו והאבוקדו וחותכים אותם לקוביות באותו גודל. קוצצים דק את הבצל ופורסים את הפלפל החריף לעיגולים דקים. מעבירים הכול לקערה.
2. מוסיפים לקערה את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את הכוסברה והבוטנים ומערבבים. מחלקים לכלים ומגישים.