שף
שף
סלט שורשים ופקעות

סלט שורשים ופקעות

הדרך הכי טעימה ליהנות מירקות החורף בגרסתם הרעננה והקראנצ'ית

פורסם:
המרכיבים (6 מנות)
  • 1 סלק בינוני, קלוף
  • 1 לפת, קלופה
  • 1 קולרבי, קלוף
  • 1 צנון גדול, בקליפתו
  • 2 גזרים בינוניים, קלופים
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
לרוטב הסויה־שומשום
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 4 כפות חומץ אורז
  • 3/4 כוס (180 מ"ל) שמן זית
ההכנה
1. חותכים לרצועות דקיקות את הירקות. מעבירים אותן לקערת הגשה, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים בעדינות.
2. הרוטב: מערבבים היטב כל מרכיביו. יוצקים על הסלט ומערבבים. מניחים לכ־15 דקות, לספיגת טעמים. מגישים.
  • איך שומרים? הסלט במיטבו כשהוא טרי, אבל אפשר לשמור עד 24 שעות.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button