שף
שף
טחינה ורודה

גם זה רומנטי: טחינה עם רכיב סודי שהופך אותה לוורודה

מתכון בצבע מושלם לחג האהבה ולכל הזדמנות אחרת. רוני כהן מנבחרת המשפיעניות של שף עם פטנט צבעוני לשדרוג הארוחה

פורסם:
דרך מעולה לשדרג את הארוחה במנה צבעונית וקלילה בחמש דקות של השקעה:
טיפים:
  • אם רוצים מרקם דליל יותר, הוסיפו 1/4 כוס מים.
  • לאחר אחסון במקרר מרקם הטחינה מסמיך. הביאו בחשבון, אם מכינים לא בסמוך לארוחה.
  • מבשלים סלק? בשלו אותו עם הקליפה וקלפו לאחר קירור כדי לא לאבד מהצבע.
  • קונים סלק בוואקום? הסירו את חלקו העליון כדי להימנע מסיבים.


טחינה ורודה

המרכיבים
  • 1 כוס (240 גרם) טחינה גולמית
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 שיני שום, קלופות
  • 1 סלק בינוני, מבושל וקלוף (אפשר מוואקום)
  • להגשה: צנוברים, עירית
ההכנה
1. שמים את כל המרכיבים במעבד המזון או בבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
2. קולים את הצנוברים במחבת רותחת כ־2 דקות, עד שהם מזהיבים. קוצצים את העירית.
3. משטחים את הטחינה הוורודה על צלחת. מפזרים את הצנוברים והעירית.

  • רוני כהן היא בלוגרית אוכל. אינסטגרם: ronis_recipes
  • לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת המשפיעניות של שף
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button