אפשר לוותר על זילוף החישוקים, לקרר את עיסת העוגיות כשעה במקרר וליצור ממנה כדורים.

חישוקי דבש נימוחים
(צילום: דן פרץ, סגנון: עמית פרבר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
300 גרם חמאה, רכה
2/3 כוס (200 גרם) דבש
1 ביצה גדולה
1/3 2 כוסות (330 גרם) קמח
1 שקיק (10 גרם) אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
חישוקי דבש נימוחים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/rjtbicqqeeההכנה (כ־40 עוגיות קטנות או כ־28 גדולות)
1. שמים בקערת המערבל עם וו הגיטרה (או במעבד המזון) את החמאה והדבש ומערבלים לקבלת קרם אחיד וחלק. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שהיא נטמעת בקרם. עוצרים.
2. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים לקערת המערבל ומערבלים לאט. כשהקמח נטמע ברובו, מעלים את המהירות ומעבדים רק עד שמתקבלת עיסה אחידה וחלקה ולא מעבר לכך.
3. מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה. מעבירים את העיסה לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 1 ס"מ. מזליפים בתבנית טבעות בקוטר 1/2 4 עד 5 ס"מ. שומרים על מרווחים של 2–3 ס"מ ביניהן. מאחסנים כשעה במקרר או במקפיא.
4. מחממים את התנור ל־170 מעלות.
5. אופים 10–12 דקות (מומלץ לאפות כל תבנית בנפרד), עד שהעוגיות מזהיבות. מוציאים ומניחים לצינון. מגישים.
- איך שומרים? עד יומיים, בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר.








