החישוב שלנו: צלחת (כמו זו שבצילום) לכל שלושה סועדים.

קרפצ'יו של תפוח צלוי עם סלט רוקט ורימון
(צילום: בועז לביא, סגנון: טליה הדר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2 תפוחים אדומים, מומלץ מזן פינק ליידי
2 כפות דבש
1 כפית שמן זית
אפשרות להגשה: גבינת פרמזן מגולפת
לסלט:
1 כוס עלי רוקט
1 כף שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
4-3 כפות גרגירי רימון
2 כפות אגוזי פקאן
מלח, פלפל שחור
:רשימת קניות עבור המתכון
קרפצ'ו תפוח צלוי עם סלט רוקט ורימון
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/rkveye100lgההכנה (1 צלחת, 3–4 מנות)
1. פורסים את התפוחים (בקליפתם) לפרוסות עגולות ודקיקות. מגלענים לפי הצורך. יוצקים עליהם את הדבש ומערבבים בעדינות.
2. מחממים מחבת (מומלץ מחבת פסים) ומברישים אותה בשמן הזית. צורבים את התפוחים במחבת, 3-2 דקות מכל צד, עד שנראים בהם סימני צריבה. מניחים לצינון (אפשר להכין עד יום מראש ולשמור, מכוסה, במקרר).
3. הרכבת המנה והסלט: מניחים בצלחת את התפוחים, מומלץ בחפיפה קלה. מניחים במרכז הצלחת את עלי הרוקט, מזלפים עליהם את שמן הזית והחומץ. מפזרים את גרגירי הרימון והאגוזים ובוזקים מלח ופלפל. אם רוצים, מוסיפים פרמזן ומזלפים עוד כפית דבש. מגישים.
פורסם לראשונה: 11:35, 03.09.25








