הפועל ת"א ביצעה בשנה האחרונה כמה מהרכישות היקרות ביותר בהיסטוריה של המועדון, אך אתמול (חמישי) כוכב הניצחון 0:2 על קטוביץ' במשחק הראשון בסיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס-ליג היה רועי אלקוקין. השחקן בן ה-22, שהגיע לוולפסון בנערים ב' מבית"ר ירושלים, היה פשוט נהדר וכבש את השער השני בביצוע נפלא ובלתי נשכח.
בדיוק כמו במשחק הראשון מול לודוגורץ בסיבוב הקודם, הפועל הציגה עליונות וניצחה 0:2 עם הכנה מצוינת של אליניב ברדה. אלקוקין, שפתח כקשר 10, היה מאוד פעיל והיה יכול לכבוש לפחות עוד שער אחד.
רועי אלקוקין
רועי אלקוקין
גיבור הניצחון של הפועל. רועי אלקוקין
(צילום: הפועל ת"א)
הפועל, שתצא למשחק הגומלין שיתקיים ביום רביעי, נשארה בהונגריה עד ליציאה לפולין ביום שלישי, זאת כדי שהשחקנים יוכלו לנוח במקום לטוס לישראל ולשוב עוד ארבעה ימים לאירופה. סביב האדומים צפויה להיות אבטחה משמעותית בשל אופי הקהל הפשיסטי של הפולנים ומחשש לניסיון פגיעה באוהדי הפועל.
בקבוצה היו מרוצים מהמשחק, כולל מהיכולת של המגן, מרקוס קוקו, ששוב החליף את דורון ליידנר בשל טעויות רבות של המגן. נקודת האור החשובה ביותר מבחינת האדומים היא היכולת הטובה של עמנואל בואטנג, שחטיפה שלו סידרה לאלקוקין את כיבוש השער שלו, כשמנגד דניאל דאפה, שנכנס כמחליף יכול היה לכבוש, אך החמיץ במצב של אחד על אחד מול השוער הפולני. אם הפועל תעבור את קטוביץ', היא תפגוש בשלב הבא את אטאלנטה, שסיימה במקום השביעי בליגה בעונה שעברה.
הרכש החדש, דאגלס אווסו, צפוי לשחק במשחק הגומלין מול קטוביץ' בשבוע הבא ויערוך את הופעת הבכורה שלו באדום. הקשר הגנאי נרשם למשחקים באירופה עוד ביום רביעי, כשחתם בהפועל, אך מכיוון שהגיע רק בלילה להונגריה הוא לא נכלל בסגל.