גם בימים נורמליים, עוגת גבינה היא אחד הקינוחים המפנקים ביותר. על אחת כמה וכמה כשאנחנו סגורים בבית - משועממים ולחוצים, עוגת גבינה יכולה להיות הרגע המנחם המושלם. השף עומר מילר ילמד אתכם איך להכין עוגת גבינה שתעשה כל בידוד למתוק יותר.
עומר מילר מכין עוגת גבינה
עוד מתכונים פשוטים של עומר מילר:
  • סלמון
  • בטטה בתנור

עוגת גבינה ללא אפייה

המצרכים:1 מיכל שמנת מתוקה1 אינסטנט פודינג וניל1 כף סוכר100 גר' ביסקוויט פתיבר70 גר' חמאה1 שמנת חמוצה2 כפות גבינה לבנה לא שמנהלהגשה - חופן תותים אופן ההכנה: 1 מרסקים את הביסקוויטים לפירורים גסים - שימו לב, אנחנו לא רוצים שלביסקוויטים יהיה מרקם של חול.
4 צפייה בגלריה
 מרסקים עד למרקם של חול
 מרסקים עד למרקם של חול
מרסקים עד למרקם של חול
2. ממיסים את החמאה, ומוסיפים אותה לקערה עם הביסקוויטים המרוסקים. מערבבים היטב בשביל שהחמאה תעטוף את הפירורים.3. שמים בקערה את השמנת המתוקה, הסוכר והפודינג וניל, ומקציפים בעזרת מטרפה (את השלב הזה אפשר בהחלט לעשות גם במיקסר).
4 צפייה בגלריה
 מקציפים בעזרת מטרפה
 מקציפים בעזרת מטרפה
מקציפים בעזרת מטרפה
4. מוסיפים לתערובת הקצפת את השמנת החמוצה ואת הגבינה הלבנה. מערבבים.5. בתוך כוס הגשה שמים כף או שתיים מתערובת הפודינג, מפזרים מעל 2 כפות פירורים, מקשטים בתות שדה, ומגישים.