
(צילום: דן פרץ)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
יחידות
חציל בלאדי
1
כוס
יוגורט
עדיף מחלב צאן
2
יחידות
שיני שום
קלופות וקצוצות
1/2
כפית
פלפל לבן גרוס
2
כפות
שמן זית
2
חופן
עלי רשאד
שטופים, יבשים וקצוצים
1
כפית
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון של שף: חצילים עם יוגורט ורשאד
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/b13f11xlmrאופן ההכנה:
- שורפים את החצילים כשעה, קולפים אותם.
- מעבירים את בשר החצילים לקרש חיתוך, קוצצים גס בסכין, ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים.





