
מתכונים חביתה בלי ביצים,פשוט מכינים אותה מטופו
(צילום: עדי כהן סימן טוב)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מעט שמן (לשימון המחבת)
1
יח'
בצל סגול, פרוס דק
5-6
יח'
פטריות, פרוסות
1/2
חב'
(150 גרם) טופו משי (באריזת קרטון ואקום)
2
כפות
קמח חומוס
1/2
כפית
מלח
פחות מ 1/4 כפית כורכום, טחון
1
חב'
(300 גרם) טופו קשה
פטרוזיליה קצוצה את עשב תיבול אחר
:רשימת קניות עבור המתכון
חביתה בלי ביצים: כך תכינו מעדן לטבעונים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bjx1eiraoאופן ההכנה:
- משמנים את המחבת ומחממים אותה היטב, מטגנים בה את הבצל ואת הפטריות עד להזהבה קלה ושומרים בצד.
- טוחנים במעבד מזון טופו משי, קמח החומוס, המלח והכורכום עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לקערה
- מגרדים בפומפיה גסה את הטופו הקשה ומוסיפים אותו לקערה. מערבבים בעדינות.
- משמנים מחבת, מחממים אותה היטב ומעבירים לתוכה את התערובת. מטגנים כמה דקות על להבה גבוהה, עד שפירורי הטופו מתייבשים ומשחימים מעט.
- מוסיפים את הבצל והפטריות, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים מיד.





