משתמשים בקוטג' עם 4% שומן לפחות ורצוי יותר. בכל מקרה הלביבות האלו יתאימו לכל ארוחה ביום – תלוי עם מה תגישו אותן.

לביבות ברוקולי וקוטג'
(צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
ראש ברוקולי מופרד לפרחים וקצוץ דק
(½1 כוס ברוקולי קצוץ סה"כ)
1
גביע קוטג' 5% שומן לפחות
2
ביצים
1/4
כוס
קמח
2
כפות
עירית קצוצה
1
כף
שמיר קצוץ (ועוד קצת להגשה)
1
כפית
אבקת אפייה
1
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
שמן זית
1
גביע שמנת חמוצה
להגשה:
:רשימת קניות עבור המתכון
לביבות ברוקולי וקוטג'
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bymacazgzeאופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים למעט שמן הזית בקערה לבלילה אחידה.
2. מחממים כף שמן זית במחבת בקוטר של כ־25 ס"מ מעל אש בינונית. מטגנים את הפנקייקים במחבת (3 כפות בלילה ליצירת פנקייק אחד) כשלוש דקות מכל צד להשחמה. אחרי כל מחזור טיגון מוסיפים כף שמן למחבת. מפזרים מעל הפנקייק שמיר קצוץ ומגישים לצד שמנת חמוצה.
המתכון מתוך "השולחן". למתכוני לביבות נוספים





