
סלמון חרדל ודבש
(צילום וסטיילינג: רותי רוסו)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
רכיבים:
200
גרם
סלמון
1
ביצה
2
כפות
מיונז
1
בצל סגול
קצוץ
1
כף גדושה
קמח מצה
מלח
פלפל
אפשרות להוסיף שמיר
שמן
לטיגון
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון פשוט וקל: קציצות סלמון
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h1kcbwag0אופן ההכנה:
1. מערבבים 200 גרם סלמון אפוי עם ביצה אחת, 2 כפות מיונז, 1 בצל סגול קצוץ, 1 כף גדושה קמח מצה, מלח ופלפל. יהיו שיוסיפו שמיר - אבל יש פה חצי מהכותבות שמתנגדות בתוקף!
2. מחממים שמן במחבת טובה, יוצרים מהתערובת קציצות שטוחות ומטגנים עד שהן יפות וזהובות.