
(צילום: ירון ברנר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
תפוחי אדמה
קלופים
1
בצל
קלוף
1/2
כוס
קמח
2
ביצים
מעט
מלח
מעט
פלפל
מעט
שמן קנולה
לטיגון חצי עמוק
:רשימת קניות עבור המתכון
נשארים בקלאסיקה: לביבות תפוחי אדמה (לטקעס)
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h1kjyxcg2אופן ההכנה:
- מגררים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה ואת הבצל לתוך קערה עמוקה. סוחטים את הנוזלים מהבצל ומתפוחי האדמה.
- מוסיפים קמח, מערבבים.
- מוסיפים ביצים, מערבבים.
- מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
- מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים כשלוש דקות מכל צד, על להבה בינונית. מגישים מיד.





