
yk14002844
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
כפות
שמן זית
1
יח'
בצל לבן או סגול, קלוף
3
יח'
גזרים, קלופים
2
יח'
ביצים L
1
כף
סילאן
1/2
כפית
מלח
1/2
כוס
קמח עדשים כתומות
:רשימת קניות עבור המתכון
קציצות גזר ועדשים כתומות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/r1y9dbdnaכך עושים:
1. קוצצים דק-דק את הבצל ומגררים את הגזר על החלק הדק בפומפייה. מערבבים יחד את כל המצרכים בקערה.
2. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומשמנים עם תרסיס שמן או שמן זית ומברשת.
3. מניחים מעל קציצות מהתערובת, מומלץ עבות יחסית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 35-25 דקות או עד הזהבה. מומלץ להפוך פעם אחת במהלך האפייה. אם רוצים ניתן לטגן במחבת עם מעט שמן.





