
(צילום: טל שחר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
4
תפוחי אדמה מזן אליאנס
חתוכים לקוביות 1 ס"מ
2
מלפפונים חמוצים במלח
חתוך לקוביות
6
ענפי רוקט
קצוצים
1
כפית
גרידת לימון
1
בצל סגול קטן
פרוס לשערות דקיקות
2
ביצים קשות
חתוכות לקוביות 1 ס"מ
1/2
כפית
מלח ים
1/4
כפית
פלפל שחור
2
כפות
מיונז איכותי
1
כף
מיץ מלימון טרי
1
כף
צ'ילי ירוק
חתוך לטבעות
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט תפוח אדמה עם ביצים ורוקט
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/rj63ynqt2אופן ההכנה:
- מרתיחים את הביצים במים, מצננים קולפים וחותכים לקוביות.
- מכינים את תפוחי האדמה - קולפים וחותכים לקוביות, מבשלים בשפע מים עם כפית מלח ים עד שמתרכך (בערך 15-20 דק). מסננים ומצננים.
- קוצצים את הרוקט דק, פורסים את הבצל הסגול לשערות דקיקות, פורסים את הצ'ילי לטבעות דקות.
- שמים את כל רכיבי הסלט בקערה מתבלים במלח ופלפל ומיץ לימון, מוסיפים את המיונז ומערבבים היטב, במידת הצורך מתקנים טעם במלח ופלפל ומגרדים מעל הכל גרידת לימון.