אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
אוכל
(צילום: עדי כהן סימן טוב)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כוס
אגוזי מלך
טבעיים טחונים או שלמים
1
כוס
שקדים
שלמים או טחונים, מולבנים
4
כף
טחינה גולמית
4
כפית
סילאן
1/4
כפית
מי ורדים
מעט
שקדים
טחונים / פתיתי קוקוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
(צילום: עדי כהן סימן טוב)
אופן ההכנה:
  1. טוחנים יחד את כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת תערובת אחידה. אם משתמשים באגוזים ו/או שקדים שלמים, אפשר לטחון למרקם גס או עדין יותר - לפי טעמכם.
  2. מרטיבים את הידיים, בוצעים חתיכות מהעיסה ומגלגלים אותן לכדורים. אם רוצים, מגלגלים בשקדים טחונים או בקוקוס לציפוי. מגישים.
טיפ מנצח למשקיענים: רוצים להפוך את החטיף לקינוח? הגישו אותו על יוגורט סויה, עם זילוף סילאן וכמה פרחי ורדים מיובשים ואכילים.
עדי כהן סימן טוב היא בלוגרית אוכל ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני