
yk13973002
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
6
פרוסות לחם מחמצת משובח
או באגט/ ג'בטה
1
חבילה (125 גרם)
גבינת קממבר
או גבינת ברי
3
כפות
שמן זית
1/2
כפית
מלח
2-3
נקטרינות מכל סוג שאוהבים
4-5
ענפי תימין
מעט מלח גס
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
ברוסקטה גבינת קממבר עם נקטרינות צלויות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/s1jogvhhrאופן ההכנה:
1. מברישים את פרוסות הלחם במעט שמן זית וממליחים בעדינות.
2. צורבים את הלחם על מחבת פסים עד שנוצרים פסים יפים. מוציאים ושומרים בצד.
3. חותכים את הנקטרינה לשניים ומוציאים את הגלעין. חותכים את החצאים לרבעים.
4. מזלפים מעט שמן זית על מחבת פסים וצורבים את הנקטרינות משני הצדדים עד שנוצרים פסי צריבה עדינים.
5. פורסים את הגבינה לפרוסות דקות.
6. מניחים פרוסות גבינה על הלחם, ומעל הגבינה מניחים נקטרינות צלויות, מעט עלי תימין, מלח ופלפל שחור. אם רוצים ניתן לזלף מעל מעט דבש.





