
אוכל
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
סלט:
1
פומלה גדולה
פלחים מפולטים (ללא הציפה השקופה)
1/2
כוס
צימוקים בהירים
8
צנוניות קטנות
פרוסות
1/2
כוס
פקאנים מסוכרים
2
כוסות
כוסברה
קצוצה
1/4
כוס
עלי נענע טרייה
50
גרם
אטריות אורז דקיקות
שבורות לחתיכות
1
כף
שמן
1
כפית
ג'ינג'ר
מגורר טרי
1
כפית
שמן שומשום
3
כפות
מים
רוטב:
2
שיני שום
קלופות וקצוצות
2
כפות
שמן קנולה
1
פלפל אדום חריף
קצוץ
1
כף
סוכר חום
1
כף
סילאן
1
לימון
מיץ
1
כף
רוטב סויה
:רשימת קניות עבור המתכון
בקטע תאילנדי: סלט פומלה ואטריות אורז
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sjlzt8yjnאופן ההכנה:
- מניחים בצלחת גדולה את פלחי הפומלה ומפזרים את הצימוקים והצנוניות. מערבבים בעדינות. מוסיפים את האגוזים, הכוסברה והנענע, ומערבבים.
- יוצקים את כף השמן למחבת. מוסיפים את שברי אטריות האורז ומטגנים עד שהן מזהיבות. מסירים מהכיריים.
- הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים על הסלט ומערבבים. מפזרים את אטריות האורז ומגישים מיד, כשהאטריות עדיין חמימות.
- איך מכינים מראש? אפשר להכין את כל המרכיבים עד יומיים מראש ולשמור בנפרד. ממש לפני ההגשה מוסיפים את האטריות ויוצקים את הרוטב.





