אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
18
אוכל
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
סלט:
1
פומלה גדולה
פלחים מפולטים (ללא הציפה השקופה)
1/2
כוס
צימוקים בהירים
8
צנוניות קטנות
פרוסות
1/2
כוס
פקאנים מסוכרים
2
כוסות
כוסברה
קצוצה
1/4
כוס
עלי נענע טרייה
50
גרם
אטריות אורז דקיקות
שבורות לחתיכות
1
כף
שמן
1
כפית
ג'ינג'ר
מגורר טרי
1
כפית
שמן שומשום
3
כפות
מים
רוטב:
2
שיני שום
קלופות וקצוצות
2
כפות
שמן קנולה
1
פלפל אדום חריף
קצוץ
1
כף
סוכר חום
1
כף
סילאן
1
לימון
מיץ
1
כף
רוטב סויה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מניחים בצלחת גדולה את פלחי הפומלה ומפזרים את הצימוקים והצנוניות. מערבבים בעדינות. מוסיפים את האגוזים, הכוסברה והנענע, ומערבבים.
  2. יוצקים את כף השמן למחבת. מוסיפים את שברי אטריות האורז ומטגנים עד שהן מזהיבות. מסירים מהכיריים.
  3. הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים על הסלט ומערבבים. מפזרים את אטריות האורז ומגישים מיד, כשהאטריות עדיין חמימות.

  • איך מכינים מראש? אפשר להכין את כל המרכיבים עד יומיים מראש ולשמור בנפרד. ממש לפני ההגשה מוסיפים את האטריות ויוצקים את הרוטב.