
( )
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
200
גרם
שייטל, פרוס דק
2
כפות
שמן סומסום
זר ברוקולי מפורק לפרחים וחלוט קצרות במים רותחים
3
יח'
גבעולי בצל ירוק, פרוס דק
1/2
חב'
תרד ערבי שטוף
חופן נבטים
1
יח'
קישוא
מיץ מלימון אחד
3
יח'
פלפלים חריפים, פרוסים דק
5
כפות
סויה
1/2
ס"מ
ג`ינג`ר, קצוץ
6
יח'
שיני שום, קצוצות
:רשימת קניות עבור המתכון
בלי נודלס: מתכון למוקפץ חמוץ חריף
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sjy8eelgnאופן ההכנה:
- מחממים ווק (או מחבת) על להבה גבוהה, מוסיפים שמן שומשום.
- מניחים את פרוסות השייטל וצורבים אותן היטב מצד אחד.
- מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והפלפלים החריפים, ומערבבים.
- מוסיפים את הברוקולי והתרד, ולאחר מכן את הסויה. ממשיכים לערבב בקצרה על להבה גבוהה.
- מוסיפים את הבצל הירוק ומיץ הלימון, ומגישים.
פורסם לראשונה: 12:05, 09.01.24





