
עוגיות מעמול במילוי בוטנים, קינמון וסילאן
(צילום: אפיק גבאי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לבצק:
1/2 4
כוסות
קמח
630 גרם
1
כוס
סולת
200 גרם
1/4
כוס
סוכר
50 גרם
1/2
כוס
מיץ תפוזים
120 מ"ל
170
גרם
חמאה
1/4
כוס
שמן קנולה
60 מ"ל
1
כפית
אבקת אפיה
1/4
כפית
מי ורדים
למלית:
1
כוס
בוטנים לא קלויים
טחונים דק
1
כף
אבקת סוכר
1
כפית שטוחה
קינמון
3
כפות
סילאן
:רשימת קניות עבור המתכון
קסם בכל ביס: עוגיות מעמול במילוי בוטנים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/skcntqc1nאופן ההכנה:
- לשים יחד את כל מרכיבי הבצק רק עד שמתקבל בצק אחיד. מניחים בצד כרבע שעה.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- יוצרים מהבצק כדורים בגודל פינג פונג ומשטחים אותם מעט על כף היד או על משטח העבודה.
- מערבבים את כל מרכיבי המלית, ומניחים כפית ממנה במרכז כל עיגול בצק. סוגרים את הבצק על המלית ומגלגלים לכדור. אם רוצים, יוצרים על פני עוגיות המעמול דוגמה בעזרת מצבט המיועד לכך, או פשוט עם מזלג.
- מניחים את עוגיות המעמול בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות, להזהבה קלה. מצננים ומפזרים על עוגיות המעמול אבקת סוכר.
עוד מתכונים של אינס שילת ינאי - בבלוג "תיק אוכל"





