אם יש מתכון שתמיד מבקשים ממני זה מתכון לקרם טבעוני, כזה שהוא לבן ונראה טוב, שאפשר לזלף על הקינוח בצורה יפה ושישאיר רושם על האורחים. הפעם הכנתי קאפקייקס בננה עם קרם גבינה שהוא פשוט מעולה ולא פחות חשוב - הוא גם ממש פשוט להכנה.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
קאפקייקס עם קרם גבינה
אופן ההכנה:
- למאפינס: מועכים את הבננות עם מזלג או מועך פירה. מוסיפים חלב, סוכר, שמן, חומץ ווניל ומערבבים.
- מוסיפים את המרכיבים היבשים: קמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים שברי שוקולד מריר ומקפלים לתוך הבלילה.
- מעבירים לתבנית מאפינס ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות על תכנית טורבו, למשך 15 דקות.
- לקרם גבינה: מקציפים שמנת מתוקה או קרם קוקוס עד לקבלת קצפת רכה.
- מוסיפים גבינה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ווניל ומקציפים מספר דקות עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
- כשהקאפקייקס קרים לחלוטין, מזלפים עליהם את קרם הגבינה.
דניאל וגנר היא קונדיטורית טבעונית, מורה לקונדיטוריה, מתכונאית ויועצת קולינרית. מתמחה במטבח הטבעוני ומפתחת מתכונים לחברות ולמסעדות. לאינסטגרם של דניאל