אם יש מתכון שתמיד מבקשים ממני זה מתכון לקרם טבעוני, כזה שהוא לבן ונראה טוב, שאפשר לזלף על הקינוח בצורה יפה ושישאיר רושם על האורחים. הפעם הכנתי קאפקייקס בננה עם קרם גבינה שהוא פשוט מעולה ולא פחות חשוב - הוא גם ממש פשוט להכנה.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:

קאפקייקס עם קרם גבינה

קאפקייק
כשר
טבעוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
16
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לקאפקייקס:
2
יח'
בננות בשלות
170
גר'
חלב צמחי
2/3 כוס
170
גר'
סוכר חום בהיר
כוס פחות 3 כפות
240
גר'
קמח לבן
2/3 1 כוסות
10
גר'
אבקת אפייה
1 כף
80
גר'
שמן
1/2 כוס פחות 1 כף
1
כפית
תמצית וניל
1
כפית
חומץ
קורט
מלח
1
כפית
קינמון
100
גר'
שברי שוקולד מריר
1 חפיסה
לקרם גבינה:
300
גר'
שמנת מתוקה טבעונית
או 400 גר' קרם קוקוס 18 % (2 פחיות)
250
גר'
גבינה למריחה או גבינת שמנת טבעונית
1 גביע
50
גר'
אבקת סוכר
6 כפות
50
גר'
אינסטסט פודינג
6 כפות
1
כפית
תמצית וניל
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. למאפינס: מועכים את הבננות עם מזלג או מועך פירה. מוסיפים חלב, סוכר, שמן, חומץ ווניל ומערבבים.
  2. מוסיפים את המרכיבים היבשים: קמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון ומערבבים עד לאיחוד.
  3. מוסיפים שברי שוקולד מריר ומקפלים לתוך הבלילה.
  4. מעבירים לתבנית מאפינס ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות על תכנית טורבו, למשך 15 דקות.
  5. לקרם גבינה: מקציפים שמנת מתוקה או קרם קוקוס עד לקבלת קצפת רכה.
  6. מוסיפים גבינה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ווניל ומקציפים מספר דקות עד לקבלת קצפת יציבה.
  7. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
  8. כשהקאפקייקס קרים לחלוטין, מזלפים עליהם את קרם הגבינה.
דניאל וגנר היא קונדיטורית טבעונית, מורה לקונדיטוריה, מתכונאית ויועצת קולינרית. מתמחה במטבח הטבעוני ומפתחת מתכונים לחברות ולמסעדות. לאינסטגרם של דניאל