
(צילום: מאיר בולקה)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
יח'
תפוחי אדמה, קלופים
1
יח'
בצל קלוף
1/2
כוס
קמח
2
יח'
ביצים
מלח
פלפל
שמן קנולה לטיגון חצי עמוק
:רשימת קניות עבור המתכון
הלביבות הכי טובות בעולם: מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sykemnggnאופן ההכנה:
- מגררים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה ואת הבצל לתוך קערה עמוקה. סוחטים את הנוזלים מהבצל ומתפוחי האדמה.
- מוסיפים קמח, מערבבים.
- מוסיפים ביצים, מערבבים.
- מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
- מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים כשתי דקות מכל צד, על להבה בינונית. מגישים מיד.





