סילבסטר בתל אביב
בושוויק
הבר מבית אימפריאל יחגוג עם תפריט קוקטיילים לכבוד חג המולד, עץ אשוח מקושט, כדורים צבעוניים מנצנצים, מצנפות אדומות ותפריט אלכוהולי. לכבוד החגיגות יתארח ישגב דותן, המפיק והלב של ההרכב המוסיקלי לוסיל קרו, שיתקלט בין השעות 19:00-23:00 ויארח את גל דה פז ורוס בפריצות לתוך הסט.
בתפריט הקוקטיילים: אגנוג - טקילה פטרון מתובלת במוסקט (36 שקלים); Apples & Eve - ג'ק דניאלס עם לימון, נענע ותפוחים ירוקים (56 שקלים); Bitter Sazerac - ג'ק דניאלס ויסקי, אמארו מונטנגרו, פרנה ברנקה, וורמוט אדום, מרסקינו וביטרס (58 שקלים).
תוכלו גם להזמין את מארזי הקוקטיילים של קבוצת אימפריאל בשיתוף עם להקת לוסיל קרו, ביניהם מארז הכולל שלושה קוקטיילים חורפיים, בקבוק גדול של ליקר ביצים אגנוג ושני בקבוקי קוקטיילים אישיים. המארז כולל קישוטים לקוקטיילים, תערובת פיצוחי הבית בקארי ולינק לפלייליסט שלוסיל קרו הכינו לאירוע (220 שקלים, הזמנות בוולט).
נחלת בנימין 28 תל אביב, 03-5678006
פאסטל
מסעדת פאסטל חוגגת את ערב הסילבסטר עם ארוחה בת שבע מנות של השף גל בן משה: פתיח אישי לכל אורח, שלוש מנות ראשונות למרכז שולחן, ביניים אישית לבחירה, עיקרית אישית לבחירה וקינוחים למרכז שולחן.
מבין המנות: קפוצ'ינו בצל – פחזנית ממולאת בגבינת גורייר, קרם בצל ושמנת; כבד אווז עם חבושים מקורמלים, זרעי כוסברה; שקדי עגל -צלויים בגריל, ירוקים פריכים, בצל, יוגורט, כמהין; רביולי גבינות – חמאת לימון כבוש, פטריות שימאג'י, בצל בגריל; ריזוטו כמהין – אספרגוס, אגוזי לוז, סלקים צלויים ועוד.
מחיר לסועד בין השעות 18:00-19:30 320 שקלים; מחיר לסועד החל מהשעה 20:15 380 שקלים.
שאול המלך 27 תל אביב, 03-6447441
אפריטיבו
בר היין של השף גיל חן, חוגג סילבסטר עם תפריט אוכל מיוחד לצד קוקטיילים ומבחר יינות. בתפריט: ברוסקטה טרטר בקר, אויסטרים, קרודו אינטיאס, שרימפס קריסטל, סלט אפרסמון, פטריות יער בחמאה חומה וגבינת בושה, סינטה עטופה בפלפל שחור ועוד (18-94 שקלים למנה, קוקטיילים ב-40-60 שקלים).
מינימום 250 שקלים לסועד.
הירקון 78 תל אביב, 03-9330339
קומראן
בחגיגות השנה החדשה תארח מסעדת קומראן הכשרה את השף מושיק רוט לארוחה בת עשר מנות שנרקחה על ידי רוט והשפים של המסעדה.
בין המנות יהיו טרטר בקר עם גלידת טקילה, שקדי עגל על חורשט סבזי, כבד אווז על לחם תאנים ועוד. יתבלו את החגיגות מופעי רקדניות ומיצגים אנושיים, זמרים אורחים ודי.ג'יי. כל זוג סועדים יקבל מתנה בקבוק שמפנייה מבית "דרפייה".
הארבעה 21 תל אביב, 03-9191555
וינונה פוראבר
בר היין יחגוג עם יינות מבעבעים ושמפניות בכוס. אפשר יהיה לקבל מבעבע בכל צבע, טעם וסגנון כמו פט נט כתום סלובני, פט נט פורטוגלי בטעמי אשכולית, פט נאט ישראלי של יקב וורטמן וגם שמפניות יבשות ורוזה.
בוסף לתפריט העונתי יוגשו מנות כגון קריסטל וקוויאר - שרימפס קריסטל צרובים בחמאה, קרם פרש, קאוויאר מהדן וצ'רביל ועוד (מינימום 320 שקלים לאורח).
שלמה המלך 2 תל אביב
קומון בר
בבר של מלון דייויד קמפינסקי יגישו ארוחת טעימות שכוללת משקאות מהאוסף של וויסקי מקאלן ומנות חגיגיות של השף מור כהן. הבר יקושט ויהיה גם די.ג'יי שילהיט את האווירה. הזמות החל מהשעה 17:00, מחיר הארוחה - החזיקו חזק - 1,010 שקלים לסועד.
הירקון 51 תל אביב, 074-7662730
בלבוי
לכבוד הסילבסטר הבר בלבוי מתלבש בהשראת ערבי אופנה ועיצוב מילאנזים קלאסיים ומציג תפריט ספיישלים של אוכל איטלקי וקוקטיילים כגון ויטלו טונאטו, טרטר דג, קרפצ'ו ארטישוק, עיקריות כמו רביולי אספרגוס עם פילה דג, סטייק טורנאדו רוסיני, ובקינוחים יוגש זביון מוקצף עם קרם מסקרפונה ועוגיית קפה.
הבר יגיש דרינקים כמו Disco 2000 – ג'ין אוכמניות עם ליקר אפרסקים, מיץ רימונים, מרק פרחים של בלבוי, לימון ואבקה כסופה, וגם Electric Paloma – טקילה, שראב של תותים וגרניום, מיצוי שמן הדרים, וסיומת תוססת. במהלך הערב תימזג שמפניה, וינוגן פלייליסט של אלקטרו סווינג ודיקסילנד. עד 20:30 – מינימום של 170 שקלים לסועד; מ-21:30 מינימום 300 שקלים לסועד.
ברדיצ'בסקי 14 תל אביב, 03-7289213
פנטסטיק
לכבוד הסילבסטר והנובי גוד, פנטסטיק יתקשט באווירה חגיגית ויציע תפריט של ארוחת 7 מנות שיכלול ארבע מנות ראשונות לזוג, מנה עיקרית לכל אורח וקינוח זוגי. בין היתר, יוגשו במהלך הערב מנות כמו סשימי דג על איולי בזיליקום לימוני; ריזוטו עם קרם אפונה וירוקים; דג ים צלוי עם חמאה, כורכום וקרם פרש וסטייק אנטריקוט עם קרם דלורית ושום קונפי. בקינוחים יוגשו קרוקמבוש (מגדל פחזניות) מסקרפונה ותותים, ופנקוטה קוקוס עם תבליני צ'אי וקרם אנגלז שקדים.
עד השעה 20:30 – 280 שקלים לסועד; מ-21:30 מינימום 380 שקלים לסועד.
צידון 3 תל אביב, 03-5164700
אנימאר
לקראת ערב הסילבסטר ותחילתה של 2023 תערוך מסעדת אנימאר של השף הלל תווקולי ארוחה הכוללת תפריט מיוחד שממנו יוכלו האורחים לבחור מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים. בתחילת הערב יוגשו לשולחנות מתאבנים הכוללים פוקאצ'ות שומשום, גרסיני תוצרת בית, קרם חציל וטחינה שחורה, רושטי ירושלמי ותפוח אדמה ראטה, קרם בזיל, אנשובי.
בין המנות לבחירה: אורזו פטריות יער, שמנת XO, קראמבל אדמה בוערת; קרם ירושלמי, דמי גלאס לתת, צ'יפס ירושלמי ואבקת הדרים; פורל מהדן בג'וספר, נודי גבינה צ'רקסית, שומר בר, קציפת זעפרן יוזו ותפוז דם; לוקומאדוס עם קצפת הל וסירופ הדרים ועוד. מחיר לסועד: 450 שקל (390 בהושבה מוקדמת).
הירקון 87 תל אביב, 03-5759060
223
223 יעטה אווירה של ספיקאיזי היישר משנות העשרים ותקופת היובש, קוקטיילים מארה"ב היבשה יפגשו מנות בר קלאסיות שקיבלו ריענון עכשווי. יוגשו במהלך הערב מנות כמו סלט שרימפס עם בזיליקום, שמן תפוז, כוסברה ובוטנים חריפים; סביצ'ה דג עם פרי העונה, שקדים קלויים ועלים ירוקים; המבורגר מושחת עם איולי שום קונפי, בייקון ופטאטאס בראבס וגם דלעת צלויה בשמן זית עם סלסה של פלפלים קלויים ובצל ירוק.
הבר יגיש דרינקים קלאסיים נשכחים כמו Twelve Mile Limit – רום, וויסקי שיפון, קוניאק, גרנדין ביתי ומיץ לימון; Pink Lady – ג'ין, ברנדי תפוחים, לימון, גרנדין ביתי וחלבון טרי; Hanky Panky – ג'ין, וורמוט אדום, פרנה ברנקה. עד 20:30 – מינימום 140 שקלים לסועד; מ-21:30 מינימום 240 שקלים.
דיזנגוף 223 תל אביב, 03-5446537
פליקס
לכבוד הסילבסטר מציעים כאן חוויית יין ואוכל הכוללת תפריט פיקס של ארבעה סיבובי אוכל שישולב עם כ-4 סבבי יין וקוקטיילים. תפריט הארוחה יכלול קוקטייל פתיחה, יין מבעבע + סיבוב מנות ראשונות, יין לבן + מנות ביניים, יין אדום + עיקריות ויין קינוח + קינוחים.
בין היתר, יוגשו במהלך הערב מנות כמו ביסק סרטנים וקפה; קרפציו עגבניות צלויות עם רוטב עשבי תיבול ובלסמי מצומצם ליד, סלט זוקיני חי ופיסטוקים; זוג נקניקיות שוקרוט, חרדל תפוחי אדמה מטוגנים וגם: סטייק דלעת, פירה ירקות שורש, אפונה שלג , ערמונים ובצלים מקורמלים בקארי אגוזי לוז וצ'ילי.
עד השעה 20:30 – 280 שקלים לסועד; מ-21:30 380 שקלים לסועד.
דיזנגוף 230 תל אביב, 03-5446537
וויסקי-בר מוזיאון
וויסקי בר מוזיאון חוגג בארוחת מקאלן הכוללת 6 מנות שף, אל המנות הותאמו 5 סוגי ויסקי של מקאלן. התפריט כולל: לחמים צבעוניים עם מטבלים; קרפצ׳יו קולרבי ומקאלן 12 שרי; סלט חסות וטטאקי טונה ומקאלן נייט און ארת׳; חזה אווז מעושן ומקאלן רייר קאסק; פס קרמו שוקולד על בסיס קראנצי קרמל עם גלידת קרמל מלוח ופולי קקאו, קראמבל קקאו ומקרון שוקולד ומקאלן ריץ׳ קקאו ועוד.
במהלך הערב ינגן דיג'יי ותתקיים הופעה חיה של הזמרת לילו וסי והסקסופוניסט יובל לולב.
דוד אלעזר 27 תל אביב, 03-9551105
סלון יווני
המסעדה של השף גיא פרץ חוגגות את סוף שנה עם ערב שכולו DINNER AND SHOW יווני. המסעדה תעוצב כולה עם קישוטי סוף שנה, צ'ייסר אוזו יחכה לאורחים בכניסה, לצד תפריט קוקטיילים ושמפניה וחגיגה יוונית מתוקה לקינוח. בכל אחת מהמסעדות תופיע להקה יוונית אל תוך הלילה.
בין המנות: צזיקי וגבינת טירוקפטרי פיקנטית, סביצ׳ה מוסר ים על קרפאצו סלקים, זוג סרדינים ממולאים בתערובת עשבי תיבול ופיסטוק; סופלאקי סלמון על פחמים, קבב לוקוס, קריספי קוד צפוני, קוביות מוסר על ריזוטו תרד יווני, שלל ירקות בגריל ועוד. את הערב תלווה להקה יוונית עם הזמר אסי יחיאל. 350 שקלים לסועד, לא כולל שתיה.
הרצל רוזנבלום 12 תל אביב; הטיילת 32 אשדוד
מסעדת סיטארה
סיטארה מזמינה להפקה שבה תחזרו בזמן לעולמו של גטסבי המפורסם עם מיצגים נוצצים, רקדניות, ארוחת שף, אלכוהול וריקודים.
החלק הראשון יפתח בארוחת גורמה של שף המסעדה ואלכוהול חופשי בליוי של להקת רטרו בנד. לאחר מכן יתקיים אפטר פארטי עד אור הבוקר עם הדיג'יים ניב יפת, ראול סיברדי ומלודיכ.
500 שקלים לארוחה ומסיבה; 260 שקלים לאפטר פארטי.
רוזנבלום 8 תל אביב, 03-6996633
יאוזה
מסעדת יאוזה האסייתית מציגה תפריט ספיישל של השף לב יוסף לחגיגות השנה החדשה, קישוטים ואווירת סילבסטר, די.ג'יי, קוקטיילים מיוחדים ואלכוהול.
בין המנות: טרטר דג ים - בצל סגול, גמבה, עשבי תיבול, קרם אבוקדו יוזו וטוויל שקדים (86 שקלים); פילה בר ים עם אטריות סובה - ציר דאשי, אטריות סובה, פילה בר ים צלוי וירקות ירוקים ופטריות שיטאקי (128 שקלים); פרפל ריין - טונה צרובה, דג לבן, אבוקדו ועירית עטוף בדייקון. מונח על קרם סלק ווסאבי (94 שקלים); היער המכושף - עץ סקורה עשוי משוקולד ותפרחת של צמר גפן מתוק, קרם גבינה ותפוז, קרם פיסטוק וקולי קסיס וקראמבל קקאו (78 שקלים) ועוד.
מחיר: ב-19:30 (סבב ראשון) 300 שקלים לסועד; ב-21:30 (סבב שני) 400 שקלים לסועד.
איינשטיין 10 תל אביב, 03-6579080
סרפינה
בסרפינה מציעים תפריט ספיישל איטלקי שכולל סוכריות פסטה, קאנוי סיציאליני והפתעות של המסעדן יקי כביר. בתפריט: סוכריות פסטה במילוי גורגונזולה על קרם סלק, בלסמי מצומצם ופירורי לחם סיציליאניים (69 שקלים); פילה בקר עם ניוקי צרוב , דמי גלאס, גזרים צבעונים ושאלוט (148 שקלים); קאנולי במילוי קרם פיסטוק, קרם מסקרפונה ודובדבני אמרנה (52 שקלים).
סיט ראשון החל מ-18:00 – 220 שקלים לסועד; סיט שני החל מ-19:00 – 220 שקלים לסועד; סיט שלישי החל מ-22:00 ב-290 שקלים לסועד.
איינשטיין 10 רמת אביב, 03-6579080
פר דרייר
חגיגות השנה החדשה בפר דרייר עם תפריט ספיישלים מהמטבח ותפריט ספיישל יינות בורגון נדירים, שמפניות ודיג'יי בחצר האורבנית של הביסטרו-בר יין במתחם נוגה ביפו.
ספיישלים מהמטבח: אויסטרים ג׳ילארדו (36 שקלים, 3 יח' ב-100 שקלים); ברוסקטה כבד אווז פירות יער ויין (97 שקלים); סאשימי דג ים (78 שקלים); שרימפס בחמאת לימון וזעפרן ברוקולי ושרי (88 שקלים); רוסטביף סינטה בפלפלת, אפונת גינה ופירה (124 שקלים) ועוד. מינימום 250 שקלים לסועד, מקדמה של 100 שקלים בהזמנת מקום.
בת עמי 7 תל אביב, 03-6292111
מסה
מסעדת MESSA תציע תפריט של השף אסף שטרן והופעות של דיג'יי, נגני סקסופון, נגן גיטרה חשמלית והזמרת חגית אסולין. בתפריט: צרפת באהבה - טרטר בקר וכמהין שחור, קצף תה מעושן, עירית, סלק לבן, שאלוט, איולי חרדל דזון, חלמון; פרחי פסטה - בצק שמן זית ממולא בקרם שאלוט, פקורינטו וטימין, אגוזי לוז וחמאה חומה, קרם ערמונים; לזניית סרטנים ולובסטר - דפי לזניה טריה, בשר סרטנים ולובסטר בכרישה צלויה, בר בלאן עירית, קרם גזר וחלמון; ספרייבס "לגזיאל" - אסאדו על עצם שלם בבישול ארוך, לבבות חסה צלוי, קרם בטטה מדורה, רוטב פלפלת ועוד.
סיט ראשון בשעות 18:30-21:00 במחיר 480 שקלים לסועד; סיט שני ב-21:30 ב-550 שקלים לסועד.
הארבעה 19 תל אביב, 03-6856859
ביסטרו הכובשים
תפריט פיקס הכולל פתיחה ומנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה מתפריט מיוחד לערב הסילבסטר בין המנות: סביצ׳ה מקסיקני- קוביות טונה אדומה ואבוקדו, סלסת פלפלים ותירס קלוי על טורטייה; כבד אווז על וופל בלגי - תפוחי עץ מקורמלים ברוטב קלבדוס; בוראטה עגבניות שרי על ברוסקטה שום ואורגנו; פילה בר ים - ניוקי חמאת תפוזים ומנגולד; טריו צלעות טלה - פריקי עשבים ובצלי שאלוט מקורמלים ועוד. מחיר: מינימום 200 שקלים לסועד.
סרוויס ראשון – 19:00-21:30 - מבצע 20% הנחה על מחיר התפריט; סרוויס שני – החל מ-21:30
הכובשים 48 תל אביב, 03-5108555
גרקו
במסעדות גרקו יגישו בערב הסילבסטר מגוון מנות יווניות ספיישל לחגיגות סוף השנה: מרק ארטישוק ירושלמי וערמונים קרוטונים של בטן טלה, רוזמרין ופוקצ׳ה (58 שקלים); טלה בצלייה ארוכה בתנור מוגש עם פאבה לבנה ותירס לבן (98 שקלים); פילה דג ים צלוי בתנור עם חמאת אוזו ועשבי תיבול, מוגש עם פסטה בציר דגים ועגבניות מעושנות (152 שקלים); כדור שוקולד במילוי קרם וניל, קרם פיסטוק ותותים טריים, פילו מקורמל, תות ואבקת תות (58 שקלים).
במסעדות גרקו בתל אביב וברחבי הארץ
חצר גולדמן
במסעדת חצר גולדמן יוגשו מנות בהשראת המטבח הים תיכוני של השף פאדי יעיש בהשראת מטבחים מרחבי העולם.
הארוחה כוללת: פוקאצ'ת ומטבלים, מנת "חטיף", מנה ראשנה ועיקרית. בין המנות: קלמרי סגול צרוב עם שעועית לבנה, יוגורט עזים, בצל ירוק, עגבנייה מיובשת, צ'ילי וסומק; אוסובוקו טלה על עצם בבישול איטי עם ציר בקר, שזיפים, ערמונים ופירה; פילה בס - פורצ'יני, פלפל ארבע עונות, קרם ארטישוק, ניוקי עננים ועוד.
סיט ראשון 17:00-19:30 ב-280 שקלים לסועד; סיט שני ב- 19:30 ב-365 שקלים לסועד.
נחום גולדמן 6 תל אביב, 03-6822111
לה טיגרה
לה טיגרה חוגגים את השנה החדשה במסיבה מנומרת עם פיצה ומוזיקה איטלקית החל מהשעה 22:00. ינגן דיג'יי BB מאמסטרדם סט לייב של טכנו משולב ווקאלים באיטלקית.
פיצות יחולקו חינם כל הערב, ינתן משקה אפרול לכל חוגג ובסוף הערב קינוח מבר הקינוחים. 150 שקלים לאדם ברכישה מוקדמת בלבד. דרס קוד: פריט לבוש מנומר.
פרנקל 9 תל אביב, 03-6325359
הולה הולה
החל מיום חמישי ועד מוצ"ש יחגגו במסעדת הולה הולה את סוף השנה. השף שקד פחימה יצר לכבוד החגיגות מבחר מנות ספיישל משלל גבינות והדגה היומית לצד קוקטיילים בשיתוף מותג הוודקה בלוודר.
בין המנות: פסטה אליאוליו שמפניה ורודה וערמונים (89 שקלים); פולנטה כפטריות שימצ'י, כמהין ופרמזן (89 שקלים) ועוד. מהבר מבחר קוקטיילים: Coffe Star קוקטייל בשילוב וודקה, מיץ אננס, ברו קפה וקרמל (62 שקלים); Cocktail OLA וודקה, לימון, אננס, שקדים ותימין (62 שקלים). מינימםו הזמנה: 350 שקלים לסועד.
יחיא קפח 3 תל אביב, 050-9322445
בקסטייג'
מלון הבוטיק יהפוך למשך שבוע בין התאריכים 25-31.12 לסלון שמפניות: האטריום שבקומת הכניסה של המלון יקושט עם עץ אשוח שלרגליו מתנות באווירת הכריסמס.
בבקרים יוגש בראנץ' תותים וקצפת לצד כוס Moët&Chandon ובר המשקאות שבמלון יגיש מגוון עשיר של משקאות שמפניה לצד קוקטיילים. במהלך השבוע יוצעו קוקטיילים מבוססי מואט ושנדו שישודכו לליקר אוכמניות שנקטפו בעונה ותבליני חורף עם טוויל של תחרה עדינה וריבת אוכמניות תוצרת בית (68 שקלים); ליקר מלונים ירוקים עם שוקולד לבן המשובץ בקליפות ארומטיות של פירות הדר (68 שקלים).
במהלך השבוע תפעל בקומת הכניסה חנות פופ-אפ בה תימכרנה שמפניות מבית Moët Hennessy ובה עמדה לחריטה אישית על הבקבוק ללא תוספת תשלום, ואביזרים משלימים כגון כוסות זהב ממותגות עשויות זכוכית, כוסות לבנות ממותגות, שמפניירה ממותגת זהובה או שקופה או לבנה, פיית מזיגה לבקבוק מיני.
בלינסון 6 תל אביב, 03-9207777
Pomo
במסעדת Pomo האיטלקית יחגגו את תחילת השנה האזרחית עם מבחר מנות ספיישל סביצ'ה ספרדי-תפוז דם, קרם עשבי תיבול, כוסברה, צ'ילי (78 שקלים); סשימי אבוקדו - קרם שרי צהוב, זרעי עגבניה, צ'ילי מותסס ופאף ריזוטו (78 שקלים); פורל מעושן (72 שקלים); פילה בר ים (168 שקלים); וקינוח ספיישל בהפתעה של השף קונדיטור רז עזר.
הברזל 11 תל אביב, 03-9225320
פופינה
מסעדת פופינה של השף אוראל קמחי תחגוג את סוף השנה אזרחית עם תפריט טעימות חגיגי פרי יצירתו של השף קרם ברולה כבד אווז וכמהין, סלסת קליפות הדרים מסוכרות ווניל; טרטר פלמידה ולוקוס, לפת צלויה, קוויאר שחור, ויניגרט חומץ שמפניה; פילה לוקוס צלוי, טורטליני ארטישוק ירושלמי, בויאבז אפונה ורדיקיו; סינטה מקומית מיושנת במשך שלושה ימים בקוג'י עם ברוקומיני ושני קינוחי ספיישל (480 שקלים לסועד).
בנוסף, יוצעו אויסטרים, שמפניות, וויסקי מקאלן וקוקטיילים ובמהלך הערב ינגן די.ג'יי.
סבב ראשון החל מ-18:30; סבב שני החל מ-21:45.
אחד העם 3 תל אביב, 03-5757477
אווה סאפי
אווה סאפי, המרוקאית של נווה צדק, מזמינה לחפלה מרוקאית ואוכל עם שתחל במוצ"ש החל מ-19:00. בתפריט פתיחת שולחן, מנה ראשונה ועיקרית לבחירה לכל סועד, קינוח זוגי משותף, בקבוק שתייה קלה וכוס יין או קאווה או למברוסקו לבחירה.
בין המנות: פסטייה טלה בבישול ארוך, פרגיות צלויות, טנזיה ושקדים קלויים עטופים בבצק פילו פריך, טאג'ין טלה ושזיפים, טלה עם בצל, שזיפים מקורמלים וקינמון עם קוסקוס ירקות וקונפי דלעת מתקתק, עטאייף ועוד. מחיר: 600 שקלים לזוג.
קבוצות סועדים של שמונה ומעלה יכולות להזמין את ארוחת "סעודת המלך" הכוללת 15 מנות מפתיחת שולחן, ראשונות, עיקריות וקינוחים למרכז שולחן, ב-300 שקלים לסועד.
השחר 8 תל אביב, 054-2533348
רובע בר יין
הביסטרו-בר שרחוב דיזנגוף מקבל את שנת 2023 במבצע מיוחד: 4+1 על המנות הראשונות, מזמינים ארבע מנות ראשונות ומקבלים אחת נוספת במתנה. בנוסף, תוכלו להזמין בקבוקי יין ב-89 שקלים.
דיזנגוף 192 תל אביב, 03-9136732
נורדר
נורדר מזמין אתכם לפתוח את השנה החדשה בארוחת טעימות של השף ליאור כהן עם מגוון מנות ייחודיות וספיישלים לצד שמפניות בשיתוף בית השמפניה מואט אנד שנדו.
בערב השנה החדשה תוגש ארוחת טעימות מלאה בת חמש מנות הכוללת שני פתיחים, מנת אמצע, מנה עיקרית וקינוח, ב–289 שקלים לסועד. לצד המנות יוגשו קוקטיילים על בסיס מואט ב-49 שקלים לכוס. את הערב ילווה דיג'יי במוזיקת טכנו ואלקטרו. בין המנות: טרטר דג, קרקר אינקורן ואיולי יוגורט; בריוש, דג בכבישה עדינה, שמנת חזרת ובוטרגה; סלקים של חורף, דיבס, שנקליש, פקאן וחמציץ; קרם תירס, בר ים וקריספי תפוח אדמה; לחמניית בקר, בריסקט מפורק ואיולי דאשי; מולים, חמאה, ירקות שורש וויניגרט שיפקה מותסס ועוד.
דיזנגוף 245 תל אביב, 073-3319417
האלכימאי
בר האלכימאי מציע שיקויים מבעבעים אשר מעלים עשן, להבות של אש ומעשנות עשבי תיבול שיוסיפו לרקע הויזואלי ולטעמים שירגשו את החך. בתפריט קוקטיילים מבוססי קוניאק רמי מרטין שיוגשו בערב הסילבסטר בלבד במחיר 59 שקלים: ALGERA - קוקטייל מלא בטעמים אביביים: קוניאק רמי מרטין, תפוחים, דובדבנים, שקדים ולימון; FRENCH MARGARITA - טוויסט צרפתי למרגריטה הקלאסית: קוניאק רמי מרטין, אגבה, ליקר תפוזים ולימון; COGNAC NEGRONI - גרסה מעודנת לנגרוני האהוב: קוניאק רמי מרטין, גליאנו אפרטיבו, וורמוט אדום ותבליני הבית של האלכימאי ועוד.
נחמן 4 שוק הפשפשים יפו
CW
הבר וחנות היין CW הממוקמת בלב יפו מגישה מנות ספיישל, בנוסף למסלולי טעימות: מסלול הטעימות כולל שלוש טעימות במחיר 89 שקלים וכוס יין בוטיק מתחלף (אדום / לבן / רוזה) ב-54 שקלים. בין היתר, תוכלו לרכוש ולחלוץ בחנות בקבוקי יין.
יהודה מרגוזה 10 תל אביב, 03-6744099
אירועי סילבסטר מחוץ לתל אביב
נאומי
מסעדת נאומי מציעה מנות על טהרת הדגים לכבוד הסילבסטר לצד תפריט קוקטיילים. בין המנות: סשימי ספיישל - נתחי טונה אדומה, סלמון, אינטיאס על מצע של קרח (125 שקלים);
סנצאו טונה – קרפצ'ו טונה אדומה על טורטייה קריספית צרובה בחמאה, רוטב איולי אנשובי, פלפל ירוק חריף, זיתים שחורים, עגבניות שרי ועלי מיקרו (65 שקלים); פאני פורי סלמון - מעטפת בצק פריכה במילוי טרטר ספייסי סלמון לצד רוטב לאסי כוסברה (54 שקלים) ועוד.
מהוליבר 2 יהוד, 03-630-8484
מסעדת מארי
המסעדה הכשרה של השף אביב משה בשיתוף פעולה עם יקב קסטל ויקב רזיאל תציע מוזיקה חיה, דיג'יי, קישוטים, תפריט קוקטיילים ויינות מיוחד ותפריט ספיישלים רחב של שף אביב משה.
בין המנות: עגבניית טלה - קרפצ'יו עגבניות צלויות עם כדורי טרטר טלה טרי מתובל, טחינת שקדים גולמית, גלדים של בצל שאלוט וסקורדיליה (78 שקלים); פילה לוקוס ים תיכוני טרי בקראסט שום ודבש עם רביולי על קרם ארטישוק ירושלמי וצ'יפס עלי גפן עם שבבי זיתי טאסוס (152 שקלים) ועוד.
סבב ראשון ב-19:00 – 450 שקלים לסועד, 800 שקלים לזוג; סבב שני ב-22:15 – 500 שקלים לסועד, 900 שקלים לזוג.
מלון LAGOON VERT נתניה, 09-7410909
Fat Vinny
הדיינר האיטלקי מציע מנת ספיישל וקוקטיילים בנוסף לתפריט הרגיל שכולל פסטות טריות; פוקאצ׳ות ופיצות הנאפות בטאבון אבן לוהט, מנות פתיחה, סלטים וגלידה בייצור עצמי.
מנת הספיישל שתוגש בערב היא ניוקי סלק בחמאת מרווה, אגוזי לוז וגבינת עיזים (69 שקלים) וקוקטיילים: Spritz Y - אפרול, סירופ אפרסק, לימון סחוט, טוניק וניחוחות הדריים (35 שקלים), Spritz X - וורמוט קוקי אמריקנו, מלפפון, תפוח, סירופ אננס, לימון סחוט וטוניק (35 שקלים).
סניפים בקריות, נתניה, חדרה, חיפה, רגבה, יהוד וכרמיאל
מינה טומיי
רשת המסעדות האסייתיות מציעה קינוח מיוחד לכבוד השנה החדשה: טוקיו צ'יז קייק - עוגת גבינה קרנצ'ית סטייל טוקיו עם מיקס קולי תות-ורדים ותותים טריים (48 שקלים).
סניפים בתל אביב, חיפה, הקריות, עין שמר
BBB
רשת מסעדות ההמבורגרים BBB מציעה ארוחה זוגית ב-269 שקלים הכוללת מנה ראשונה אחת לבחירה, 2 מנות עיקריות לצד 2 תוספות, שתייה וקינוח. בין המנות לבחירה: המבורגרים מקולקציית המיוחדים ומהסדרה הקלאסית, סלטים, בוריטו, או מנות גריל ופלנצ'ה. הארוחה מלווה בשתייה קלה, קוקטיילים, בירות או יין, וקינוח אחד לבחירה.
בנוסף, מציעה הרשת דילים לערב האחרון של השנה: ליטר בירה מהחבית (קרלסברג או טובורג) בכד + מנה לבחירה (בורגוס רינגס / כנפי BBB/ צ'יפס גדול / טבעות בצל גדול/ נאגטס / כרובית פריכה) ב-79 שקלים; ליטר בירה מהחבית (קרלסברג או טובורג) מוגשת בכד ב-49 שקלים ועוד. חברי מועדון BBB יקבלו 10% הנחה על המחיר.
במסעדות הרשת ברחבי הארץ
ריבר
רשת ריבר משיקה מארזי אוכל אסיאתיים: RIVER Box SUSHI מארז סילבסטר חגיגי בעלות של 400 שקל הכולל 4 רולים לבחירה מהסושי ספיישל, 4 יחידות גיוזה צרובה במילוי פרגית קצוצה; זוג באן אונטריב וסלט לבחירה. ניתן להזמין בקבוק סאקה בתוספת 60 שקלים.
להשיג באתר ובטל' *6969
ג'סיקה
במסעדת ג'סיקה יחגגו עם מנות SHARING, אלכוהול וקוקטיילים. בין המנות: קרפצ'יו כבד אווז- קולי לימון צ'ילי אדום, בייבי בזיליקום, סוכריות קופצות (98 שקלים); טורטיליני כמהין- 3 סוגי פטריות מוקפצות בחמאה ופרמזן (68 שקלים); פטוצ'יני אלי אוליו - ירקות ירוקים מוקפצים במחבת עם חמאה ופרמז'ן איטלקי (76 שקלים) ועוד.
יצחק נפחא 25 באר שבע, 077-9974643
אברטו
מסעדת אברטו מציעה תפריט בנוי לפי מסלולים, כאשר כל מסלול במחיר שונה לפי המנה העיקרית – 220 שקלים, 300 שקלים או 350 שקלים לסועד.
המחיר כולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה. בין המנות: ראגו שיכור פפרדלה, אונטריב מפורק בבישול ארוך, ציר בקר, מנגולד ופרמזן; אניולוטי תפוח אדמה שרוף, פסטה ממולאת קרם תפ״א שרוף ומסקרפונה, רוטב חמאת מרווה לימונית ופירורי בריוש; פילה בקר עם ירוקים, ניוקי עבודת יד מטוגן, פילה בקר פרוס וציר בקר ועוד.
שכביץ 5 גדרה, 08-6680066
מרינדו
מסעדת מרינדו בעין גב תציין את סוף השנה ביום חמישי ה-29/12 במשתה אבירים שכולל בשרים, יין ומוסיקה.
המשתה יחל בשעה 20:00 בערב ויציע ארוחה בת שבע מנות, עם גישה חופשית ליין ואלכוהול שבתפריט המיוחד. 219 שקלים לסועד.
קיבוץ עין גב, 04-6658555
בר איטליה
לכבוד הסילבסטר הבראסרי האיטלקי של השף שחר ברנע מציע מבחר מנות ספיישל, קוקטיילים, דיג'יי, קישוטי סילבסטר ועוד. בין המנות: סשימי טונה תותים בזיליקום, שאלוט, צ'ילי, בלסמי לבן, פיסטוקים (78 שקלים);
סרטן פריך פרופיטרול זעפרן, איולי צלפים, כוסברה (68 שקלים); פילה בר ים כיסוני תפוחי אדמה מדורה, בר בלאן (168 שקלים); צלעות טלה גרטן שורשים, רוטב יין (230 שקלים) ועוד.
קהילת צפת 1 נתניה, מלון ווסט לגון, 09-7421113
Omnia
בערב הסילבסטר החל מהשעה 18:30 יוצע במסעדה תפריט שיצר שף המסעדה באסל מריסאת, הכולל פתיחים, ראשונות, מנת ביניים, עיקרית, קינוח ושני קוקטיילים.
בין המנות: טרטר בקר, גבינה צפתית קשה של קדוש וצ׳יפס חובזה; שרימפס קריסטל על סלסה עגבניות ושקדים קלויים; קלמרי על הפלנצ׳ה עם חסה ליטל ג׳ים צרובה, קישוא בלדי וגרגרי חומוס; - תמנון בחמאת ערק קעוואר ותרד שוק; שווארמה ואסיו עם ליה בלדי, ניוקי תפוח אדמה, בריוש שרוף וציר טלה; סינטה טלה קרם ארטישוק ירושלמי ציר טלה חום וערמונים ועוד. 450 שקלים לסועד.
דבאח mall דיר אל אסד, 077-9386217
ערמונים
מסעדת ערמונים שבריזורט הנופש דרים איילנד בין אשקלון לקריית גת מציעה ארוחת הכוללת מנת פתיחה, מנות חלוקה למרכז השולחן, עיקרית, קינוח, שתייה קלה ויין ללא הגבלה.
בין המנות: סלט ערמונים, מוס כבד אווז מוגש על אגס מבושל בסירופ תבלינים ארומטי וטוויל כרמל; רול טרטר טונה אדומה, שלוט קצוץ, לצד צ'ילי, כוסברה ועירית; מוסר ים בטאבון, מוגש על מצע ירוקים טריים; נתח פילה בקר מובחר מוגש עם מדליון כבד אווז על מצע כמהין, רוטב יין ופרות יער (450 שקלים לסועד).
ריזורט נופש דרים איילנד שפלת יואב, 08-9797997
נינה ביאנכה
אירועי השנה האזרחית החדשה יערכו ביום ראשון ה-1/1 במסעדת הפיוז'ן הכשרה נינה ביאנכה. חלל המסעדה יעוצב בהשראת פרידה קאלו, התפריט יכלול מנות ספיישל של השף דודו בן אבו בהשראת פרידה קאלו ועל עמדת המוסיקה תנגן הדיג'יית נינה מוסיקת דיפ האוס, עם השפעות מקסיקניות.
מנות הספיישל שיוגשו: טאקו דג נא, איולי ציפוטלה, כוסברה (78 שקלים); דג צלוי על קרם שעועית לימה וחמאה, חריימה מקסיקני חריף, עלים ירוקים, וסלסה של שעועית (147 שקלים) לצד קוקטיילים כמו מזקליטו - קוקטייל חמצמץ חזק ומעושן (52 שקלים), מרגריטה ורודה (60 שקלים) ועוד.
בוסי סנט ג'ורג מתחם ביל"ו, 08-9480080
פורסם לראשונה: 13:23, 19.12.21