חוגגים סילבסטר בתל אביב

ג'ורג' וג'ון

במסעדת ג'ורג' וג'ון הממוקמת במלון דריסקו, מתכוננים לתפריט שיסגור את שנת 2021 ויפתח את 2022. מנה ראשונה - שתי מנות לבחירה: קולרבי צלויים על מלח ובעשן פחמים; ויניגרט רימונים, שמן עירית, תבלין "דואה" וגבינת פטה סלט אגסים; גבינת בושה, ויניגרט קינמון וזרעי כוסברה, אגוזי מלך טרטר בקר ועוד. מנת ביניים - מנה אחת לבחירה לחלוקה לזוג: ארטישוק תחילת העונה מעושן בחמאת מיורן, קציפת גבינת גדילן וסלסת עשבים; שיפוד ענף זית, רוטב תורמוס, במיה צלויה וסלסה ועוד.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר בג'ורג' וג'ון
סילבסטר בג'ורג' וג'ון
(צילום: אמיר מנחם)
מנה עיקרית – אחת לכל סועד: צלעות טלה בגריל פחם; "קיגל" תפוחי אדמה ושורש סלרי, סחוג סלרי, שמן זיתים שחורים וסלרי מוחמץ ניוקי תפוח אדמה וריקוטה ביתית, סינטה מעושנת, סלסה כרוב ושום יבש, סופריטו תפוח אדמה רטה, שום שחור וכרוב מעושן ועוד. קינוח - מנה אחת לבחירה לחלוקה לזוג: שוקולד וזעתר, מוס שוקולד מריר ואמרטו, קרמו "ליצ'ו", מרק שוקולד לבן מקורמל וזעתר, גלידת טונקה וקרנץ' שוקולד; בסבוסת הדרים - בסבוסה דבש ולימון, מרמלדה ופירות הדר, גלידת שמן זית "אסקל".
טווח מחירים: 500-650 שקלים לסועד
אוארבך 6 תל אביב, 03-7269309

קלארו

במסעדת קלארו מקבלים את השנה החדשה החל מה- 24/12 בחגיגות כריסמס שיתחברו לערב הסילבסטר עם יקב גוט אוגאו האוסטרי. ביום שישי 31/12 תתנגן גם מוזיקה לייב במקום.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת קלארו
סילבסטר מסעדת קלארו
(צילום: יהונתן בן חיים)
המנות שיוגשו: בשר סרטנים כחולים עם חמאה חומה וקרם בטטה לבנה (98 שקלים); נתחים מובחרים ומיושנים על עצם (58 שקלים למאה גרם); קרודו דגים ופירות ים קוויאר שחור ושרימפס אדום (חלקם נאים חלקם כבושים) עם רטבים ים תיכוניים (178 שקלים) ועוד. מינימום של 450 שקלים לסועד בערב הסילבסטר.
הארבעה 23 פינת דוד אלעזר תל אביב, 03-6017777

גרקו

במסעדות גרקו מגישים בערב השנה החדשה מגוון רחב של ספיישלים יווניים, כמו דאקוס - נתח קצבים, סקורדליה, ביצה רכה, עירית ושומשום קלוי (74 שקלים); מאפה פילו טרי מטוגן, במילוי קרם פטה, פלפל שחור ואגוז מוסקט (68 שקלים); לביבות שרימפס עגבניות ופטה (72 שקלים) ועוד.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר בגרקו
סילבסטר בגרקו
(צילום: אנטולי מיכאלו)
בצהרי יום שישי 31/12 יתקיים בגרקו הרצליה מופע צהריים של הזמר היווני כריסטוס בשעה 13:00. במוצאי שבת 1/1 תתקיים הופעה לכבוד השנה החדשה.
אורי צבי גרינברג 25 אזורי חן תל אביב; טיילת שלמה להט 17 תל אביב; שדרות אבא אבן 9 הרצליה

אריא

השפים גיא גמזו ומושיקו אברהם יצרו במיוחד לכבוד אירוע הסילבסטר במסעדת אריא תפריט מחומרי גלם טריים ועונתיים, ששואב השראה ממטבח לבנטיני ים-תיכוני ומהמטבח האיראני והמצרי עליהם גדל גמזו. בין המנות הראשונות תוכלו להזמין מנת פלאטו רויאל זוגי על הקרח עם אויסטר ג'ילרדו, כופתא איראני, פרוסות דג ים ושרימפס חלוט (280 שקלים); דג דקדק - פרוסות דג נא עם מיץ לימון ושום קונפי, זרעי עגבנייה, צנוברים, זעתר ושומשום, לאבנה חמצמצה ושמן זית (75 שקלים).
43 צפייה בגלריה
סילבסטר במסעדת אריה
סילבסטר במסעדת אריה
(צילום: גל זהבי)
בין העיקריות: פילה מוסר מיושן עשרה ימים, ארטישוק ירושלמי צלוי בחמאה חומה, קציפה ירושלמית וציר עוף חום (166 שקלים); שרימפס אוזבקי - שרימפס קריסטל צרוב ומזוגג בציר גזר בוכרי וראשי שרימפס, זרקש, זרעי כמון קלויים ופאף אורז פרסי (180 שקלים); ספגטי סרטנים כחולים - פסטה עבודת יד, בשר סרטנים כחולים ברוטב חלב תירס (156 שקלים), ולקינוח מנות כמו: ברולה לוז - קרם ברולה לוז נימוח, ברס אגוזים מסוכרים וגלידת מסקרפונה (58 שקלים); טארט לימון עם מרנג שוויצרי וגלידת וניל (58 שקלים).
מינימום הזמנה: בשעות 19:00-21:00 - 400 שקלים לסועד או אחרי 21:00 - 450 שקלים לסועד
נחלת בנימין 66 תל אביב, 03-529-6054

אנימאר Moët & Chandon

בית השמפניה הצרפתי יקיים באופן חד פעמי ארוחת סילבסטר במסעדת אנימאר עם השפים אסף גרניט, השף מעוטר כוכב המישלן ממסעדת שבור בפריז, והשף הלל תווקולי - שף המסעדה. הארוחה תלווה במגוון השמפניות של מואט ותכלול מנות של השפים. התפריט יכלול ארבע מנות (פתיחה, ראשונה, עיקריות וקינוח), שאחת מהן היא מנת "החמינדוס" של מסעדת שבּור.
43 צפייה בגלריה
אסף גרניט הלל תווקלי סילבסטר
אסף גרניט הלל תווקלי סילבסטר
(צילום: רן בירן)
לאורך הערב יוגשו שלושה דרינקים מלווים: קוקטייל פתיחה על בסיס שמפניה, כוס של מואט ברוט וכוס של מואט רוזה. בין המנות שיוגשו בארוחה: "חמינדוס" ממסעדת 'שבור'- ביצה חומה רכה, בצל, קציפת טחינה יוגורט וצלפים, בוטרגה מגוררת, ביצי קוויאר ואבקת מלוחיה; הלל תווקלי יגיש את מנת האינטיאס עם ויניגרט פטל מרווה מעושן, סלרי גולפאר ושמן זית קורנייקי.
מחיר הארוחה: 1,190 שקלים לזוג לסבב ראשון; 1,490 שקלים לזוג לסבב שני.
מסעדת אנימאר תקיים גם ארוחת אפטר סילבסטר במתכונת מצומצמת במוצ"ש 1/1 במחיר 780 שקלים לזוג. יש להזמין מקומות בראש. ללקוחות אמריקן אקספרס תתאפשר מכירה מוקדמת והנחה של 100 שקלים לרכישה באתר.
הירקון 87 תל אביב

דלאל

דלאל מציעה תפריט ספיישל של שף גולן גורפינקל ושף קונדיטורית תימור לביא עם מנות בניחוח אירופאי שישתלבו מעולה עם מיטב יצרני השמפניה בצרפת: בית רוינאר ובית מואט ושנדו לערב של קולינריה וסטייל, ובקבוק מתנה לכל שולחן. בין המנות: ים על הקרח - אויסטרים, שרימפס קוקטייל וסשימי טונה (מומלץ לזוג), טרטר של סרטנים בשריון שלהם, עשבי תבלין ולמון גראס, כבד אווז צרוב על בריוש תאנים מקורמלות וגלייז אגסים, לזניה פתוחה של פירות ים שרימפס, סרטנים וקלמרי, ביסק ורוטב ברנייז ועוד. יום שישי, החל מהשעה 18:00.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר דלאל
סילבסטר דלאל
(צילום: קיס אנד טל קריאייטיב x עידן מלכה)
בנוסף, ניתן להזמין ערכת מסיבה, לדוגמא ערכת "שמפיין פרינסס דייט" הכוללת בקבוק שמפניה רוינאר ברוט (375 מ"ל) מבית השמפניה הראשון שנוסד בשמפיין בשנת 1729, שתי כוסות זכוכית בצורת טוליפ, צנצנת מיקס אגוזים קראנצ'י, צנצנת מיקס זיתים ארומטיים, צ'יז פריז לזוג - עוגת גבינה של דלאל הקונדיטוריה עם פירות יער, תותים ועוגיות מקרון ורודות מעל, כדורי שוקולד חלב מצופים בעלי זהב, שקיק מלא בנצנצים, זיקוקים וגפרורים של דלאל בשחור וזהב (298 שקלים).
שבזי 10 תל אביב ובסניפי הרשת, 03-5109292

מנסורה

לכבוד ערב השנה החדשה, יכינו השפים טל סוחמי ואלעד דגן מנות ספיישל חגיגיות לצד התפריט המוכר. בנוסף, יציעו במסעדה תפריט מבעבעים עשיר וקוקטיילים מיוחדים. כל אורח במסעדה ייהנה מקוקטייל פתיחה בחסות OTH. את הערב תלווה DJ שתנגן מוזיקה אקלקטית באווירת סוף השנה.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מנסורה
סילבסטר מנסורה
(צילום: יח"צ מנסורה)
במנסורה החליטו לא לחייב את האורחים במינימום הזמנה וגם אין תפריט פיקס כדי לייצר ערב מהנה ללא מגבלות.
דרך סלמה 13 תל אביב, 03-9446556. הזמנות מראש דרך האתר.

TYO

לכבוד ערב הסילבסטר יכין השף יאמה סן במסעדת TYO מנות גורמה חגיגיות מהמטבח היפני מפרודוקטים טריים ויוקרתיים שהוזמנו במיוחד לרגל האירוע. המסעדה תעוצב באווירת ג'ונגל טרופי ויוגש בה תפריט ספיישלים עם מנות גורמה קלאסיות של המטבח היפני לצד התפריט הקבוע.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר במסעדת TYO
סילבסטר במסעדת TYO
(צילום: אנטולי מיכאלו)
את האירוע ילווה די-ג'יי נמי צוקר שינגן פס קול עם אווירת לאונג' שתתפתח למוזיקת האוס וטכנו. בין המנות שיוגשו: אויסטרים ג'לארדו, קוויאר על בליני עם קרם פרש ווסאבי ולובסטר רול טרי, לובסטר שלם, דובר סול וצלעות טלה. התפריט יכלול בין השאר קוקטיילים שהוכנו במיוחד לשנה החדשה, יינות אדומים ושמפניה יוקרתית במחיר מבצע. מספר המקומות מוגבל ומותנה בהזמנה מראש.
מינימום הזמנה מהשעה 20:00 - 350 שקלים לסועד או מהשעה 22:15 - 550 שקלים לסועד.
שבזי 58 תל אביב, 073-7588728

מסה

השף אסף שטרן יצר לרגל חגיגות הסילבסטר במסעדת מסה תפריט מיוחד המורכב מחומרי הגלם המשובחים של העונה. בתפריט הוא משלב מטבח גורמה עם מטבח עונתי ששואב השראה מטעמים ברחבי העולם ומחומרי גלם שהוזמנו במיוחד לערב הסילבסטר. לטובת האירוע עוצבה מסעדת מסה במראה קלאסי וחגיגי. את הערב תלווה הופעת די-ג'יי הכוללת שני נגני סקסופון ונגן גיטרה חשמלית שינגנו Live on DJ. הזמרת, הילה בן דוד, תעלה במהלך הערב למספר פריצות. האירוע נערך בשיתוף פעולה עם מותג שעוני היוקרה HUBLOT מקבוצת רולטיים.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת מסה
סילבסטר מסעדת מסה
(צילום: אסף מנחם)
בתפריט מנות ראשונות של קרפצ'יו סקאלופ ותותים, ומנת פואה גרא מפטה כבד אווז וקוניאק עם פטל, קרם דובדבן, קראמבל קפה, לדר פטל ובריוש צלוי; מנות עיקריות כגון: בר ים בציפוי זוקיני עם קציפת תירס, פרח זוקיני ממולא בקציצת דג; מחבת צדפות עם מולים, וונגולי ואויסטר, רוטב בר בלאן כרישה וורמוט לצד בייבי חלה.
מינימום הזמנה בין 19:00-22:00 380 שקלים לסועד / מ-21:30 480 שקלים לסועד
הארבעה 19 תל אביב, 03-6856859

אונזה

מסעדת אונזה היפואית של קבוצת בארקה האוס תגיש בערב הסילבסטר ארוחת שף מיוחדת לצד הרבה אלכוהול. את הערב תלווה הופעת די-ג'יי עם מוזיקת פאנק ודיסקו לצד מוזיקה ים תיכונית. יהונתן כהן, שף המסעדה, יצר במיוחד לערב הסילבסטר תפריט מיוחד. המנות בהשראת הסילבסטר, סמטאותיה העתיקות של יפו וחומרי גלם טריים, עונתיים ומשובחים.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר במסעדת אונזה
סילבסטר במסעדת אונזה
(צילום: אסף קרלה)
במהלך הארוחה תוכלו ליהנות משתי מנות ראשונות קטנות לבחירה שיוגשו למרכז השולחן כמו סשימי, טרטר בקר, אספרגוס בטמפורה. למנה עיקרית תוכלו לבחור מאפה קממבר, לחי עגל או שרימפס קריסטל. לבסוף יוגש לכל סועד קינוח של קרם שוקולד וקרמבל מיסו או פנקוטה קרם פרש וחבושים. הארוחה תלווה בפינוקים של בייגל ירושלמי עם טרטר דג, שלושה סיבובי צ'ייסרים ומתנה של קוקטייל קטן מבוקבק. מחיר הארוחה 480 שקלים לזוג.
בין השעות 17:00-21:00 400 שקלים לזוג או החל מ-21:00 480 שקלים לזוג
רבי חנינא 3 יפו, 03-64860600

שיינע

במסעדת הדגים ופירות הים של השף אסף גבאי יתקיים בערב השנה החדשה פסטיבל סילבסטר 2021. לטובת האירוע יצר גבאי תפריט חדש וחגיגי ברוח הסילבסטר שיוגש באופן חד פעמי ויכלול מנות כמו: 30 גר' קוויאר שחור ישראלי, בליני וקרם פרש (320 שקלים); טרטר אינטיאס, קוויאר שחור, עירית וגספצ'ו סלרי (74 שקלים); פלטת רויאל עם שרימפס קריסטל, אויסטרים, סשימי טונה אדומה, אינטיאס, פלמידה ואיולי ליים (140 שקלים); פלטת קינוחים (110 שקלים).
43 צפייה בגלריה
סילבסטר שיינע
סילבסטר שיינע
(צילום: אסף קרלה)
אחד העם 19 תל אביב, 03-5627143

קופיבר

לכבוד הסילבסטר וסיום חגיגות 27 השנים לקופיבר של המסעדנים רותי ברודו ומתי בורדו, קופיבר תקיים אירוע סגירת מעגל חגיגי במסגרתו יארח שף המסעדה אוהד סלומון לערב נוסטלגי את השפים הראשונים של הקופיבר: רונן בלולו, גיא פולק ואיתי סובל. השפים גיא פולק ורונן בלולו עבדו יחד בשנים הראשונות של הקופיבר ובנו את התפריט של המקום. כיום משמש פולק כשף הראשי של קבוצת R2M ובלולו כשף הראשי של הדליקטסן.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר בקופי בר
סילבסטר בקופי בר
(צילום: עידית בן עוליאל)
לצדם יתארח השף איתי סובל, שהצטרף מאוחר יותר לשניים במטבח המסעדה. יחד הם כונו "השלישייה המנצחת". בהמשך הפך סובל לשף הראשי של הבראסרי וכיום הוא משמש מנהל הרכש של קבוצת R2M.
בערב תוגש ארוחת שף בת שלוש מנות במחיר 380 שקלים לאדם, במהלכה יוכלו האורחים לבחור מתפריט מגוון עם המנות שהוגשו לאורך השנים במסעדת קופיבר ובהן: ריזוטו פירות ים עם שרימפס, קלמרי ומולים; סינטה וטבעות בצל עם ויניגרט פטל; שרימפס, בייקון וארטישוק; ואף קינוחים נוסטלגיים כגון: קרם ברולה, שוקולד פולק ועוד.
יד חרוצים 13 תל אביב, 03-6889696

הוטל מונטיפיורי

בהוטל מונטיפיורי מקבוצת R2M האורחים ייהנו ממנה ראשונה לבחירה מתוך מגוון של שש מנות חדשות. לאחר מכן תוגש למרכז השולחן מנת השף ולאחריה תוגש לכל סועד מנה עיקרית, מתוך מגוון של ארבע מנות לבחירה. לבסוף ייהנו האורחים מקינוחים אישיים לבחירה מתוך מגוון של ארבע מנות חדשות. מלבד התפריט המובנה, יוגשו לאורחים לאורך הארוחה (בתוספת תשלום) מגוון נרחב של פירות ים ודליקטסים מן הים, בהם: קוויאר, אויסטרים וכו'.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר הוטל מונטיפיורי
סילבסטר הוטל מונטיפיורי
(צילום: עידית בן עוליאל)
לארוחה הותאם תפריט שתייה מיוחד הכולל בין השאר: קוניאק, מגוון יינות מרחבי העולם, יינות מבעבעים, ויינות קינוח. בין המנות ניתן למצוא: ריזוטו שחור בחמאת סרטנים, ברווז קונפי, ג'ו הדרים, קרם בצל מקורמל, טלה בגריל פחמים ועוד.
מחיר הארוחה: 500 שקלים לסועד (לא כולל שתייה)
מונטיפיורי 36 תל אביב, 03-5646100

FOODISH האגף הקולינרי מבית אנו

אנו - מוזיאון העם היהודי ו־Foodish (האגף הקולינרי של המוזיאון) מציגים את "סיפורים מהמטבח" - סדרת מפגשים במוזיאון עם העיתונאי וחוקר האוכל רועי ירושלמי שיארח שפים ובשלנים לטעימות ושיחה על זיכרונות, מסורת וחיבורים בין תרבויות. ראש השנה האזרחי שנחגג בברית המועצות הפך בעשורים האחרונה למימונה אשכנזית - עם מנות וריטואלים שנכנסו ללבבות ולבתים רבים בישראל.
השף אלי שטיין ועיתונאית האוכל ריטה גולדשיין, שניהם ממוצא רוסי, מספרים לחוקר הקולינריה רועי ירושלמי על ההשתלבות של המטבח המזרח אירופי בישראל - במסעדות שף ובבתים - ועל חגיגת הנובי גוד כאן ושם. המפגש כולל שיחה עם הקהל, טעימות, יין וכניסה למוזיאון.
שישי 31/12, 10:00-12:00. הזמנת כרטיסים באתר אולם טיש, אנו - מוזיאון העם היהודי, קמפוס אוניברסיטת תל-אביב. כניסה דרך שער 2, רחוב קלאוזנר תל אביב (חנייה בחניון המוזיאונים)

טאפאצ'ולה

טאפאצ'ולה מזמינה אתכם ל"חופשה קצרה" במקסיקו בערב הסילבסטר עם תפריט ספיישל מיוחד ושתייה חופשית לאורך כל הערב. תפריט הסילבסטר מורכב ממנות פתיחה, מנות ביניים לבחירה, מנה עיקרית מרכזית לבחירה וקינוחים. את הארוחה תלווה שתייה חופשית: מרגריטות, טקילות, סנגריה ויין.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר טאפצ'ולה
סילבסטר טאפצ'ולה
(צילום: רן בירן)
בתפריט הספיישל תוכלו למצוא מנות פתיחה וביניים כמו: נאצ'וס, סביצ'ה מוסר ים טרי, טאקו צ'ילי קון קרנה וקמרונס פריטוס - שרימפס מטוגן בבלילת בירה עם מיוקרמה צ'יפוטלה. בין המנות העיקריות תוכלו ליהנות למשל מקסדיה וג'טריאנו עם שעועית שחורה וגבינות, בוריטו ברבקואה - תבשיל בקר מקסיקני ועוד. לקינוח: צ'ורוס וגלידת שמנת או תותים עם קצפת ושוקולד.
מחיר 225 שקלים לסועד, יש להזמין מקומות מראש
אחד העם 15 תל אביב, 03-7754566

מנחם

מנחם, המסעדה והמעדנייה שפתחו עומרי קאופטייל (ביתא קפה) ונועה ברלינסקי (פורמזרי בנמל תל אביב) ברחוב הירקון בתל אביב לפני כחצי שנה, מארחת לערב חד פעמי לקבלת השנה החדשה את שף ינון אלעל (משחקי השף, מחנה יהודה, מלי מלו) לארוחה מיוחדת אותה רקח השף בהתאם לרוח המסעדה והניסיון האישי שלו. הארוחה כוללת בחירה מכל קטגוריה בתפריט וכוס שמפניה מואט שאנדו במחיר של 300 שקלים לסועד.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת מנחם
סילבסטר מסעדת מנחם
(צילום: אלה ברלינסקי)
פתיחים: ברוסקטה אבוקדו, חלבון ביצה ובצל שאלוט; ברוסקטה כבד קצוץ, ריבת פלפלים מעושנים ובצל ירוק ועוד. ראשונות: עץ כרובית צלויה, טחינה לבנה, שקדים לבנים וגרמולטה ים תיכונית; רוסטביף סינטה, תבשיל עלי גפן, דמי גלאס, צנוברים, אולד אמסטרדם; סביצ׳ה הדרים, דג מוסר, כוסברה, אגוזי לוז, מלפפון בייבי, צנונית ושמן זית ועוד. עיקריות: קארי ירקות תימני, אורז יסמין, קרם קוקוס, בצל ירוק ובוטנים; טורטילני דלעת ודואה, חמאת פלפל שחור, צ'יפס מרווה, ברינזה כבשים; פילה מוסר, קריספי ניוקי, חמאת בר בלאן וכרישה; סטייק סינטה, מח עצם, דמי גלאס, תפוח אדמה מדורה. פלטת קינוחים: בסבוסה, קציפת טחינה וסילאן; קראמבל חמאה, מוס גבינה, קולי פירות יער; גלידת גוואנחה, קרם אגוזי לוז, צ'יפס קוקוס.
הירקון 88 תל אביב, 03-6736136

ווסט סייד

מסעדת ווסט סייד שבמלון רויאל ביץ' תקיים את ארוחת הסילבסטר במוצ"ש, לטובת שומרי הכשרות. את הארוחה ילוו מוזיקה אלקטרונית במוטיב אוריינטלי ומופע של נגן בוזוקי, ובהמשך מסיבת ריקודים. בתפריט מגש טעימות זוגי: פרנה, איולי סחוג וזיתים, בריוש סנדוויץ' טוניסאי, קונפי כרישה צעירה ועוד. מנה ראשונה לבחירה: ריזוטו פטריות ותרד, צ'יפס ארטישוק ירושלמי ושמן בזיליקום, מסאחן עוף סטייל ווסט סייד ועוד.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת וסט
סילבסטר מסעדת וסט
(צילום: יח"צ ישרוטל)
מנה עיקרית לבחירה: פילה בר ים, ניוקי תפו"א, רוטב ארטישוק ושומר לימוני, מנגולד קראמבל לחם שום, סינטה נברסקה, ארטישוק ירושלמי, טבעות בצל, קרם שקדים וארטישוק ועוד. קינוח: תותים, קרם ברולה, שוקולד לבן ושמפניה, מילפיי קרם שוקולד, אנגלז ובייגלה מלוח.
מחיר: 400 שקלים לסועד
מוצ"ש 1/1, מלון רויאל ביץ' תל אביב, 03-7405054

משק ברזילי

בערב השנה החדשה תוגש במקום ארוחה טבעונית הכוללת קוקטייל או כוס שמפניה לבחירה, מנות פתיחה לבחירה: סשימי דלעת, לבנה קשיו, וזרעי חרדל מותססים על קרקר אורז קראנצ'י; סביצ'ה חצילים - חצילים כבושים באצות שמן שומשום ומיסו; סלט שורשים תאילנדי; מרק ראמן - ציר אצות קומבו ופטריות אטריות סובה, אצות, גזר דייקון ופטריות שימאג'י.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת משק ברזילי
סילבסטר מסעדת משק ברזילי
(צילום: דמיטרי טריבס)
מנות עיקריות לבחירה: אויסטר - סטייק פטריות יער בציר שיטאקה, תפוי אדמה צלויים ועלי בר; קארי טמפה - נתחי טמפה כבוש בקארי שורשים, בטטות צלויות ואספרגוס. צלחת קינוח זוגית: פירות יער, טפיוקה, פסיפלורה ושוקולד. ודג'זטיף לבחירה: גראפה או לימונצ'לו, ושתייה חמה.
המחיר: בחמישי בערב או בארוחות מוקדמות בשישי - 200 שקלים לסועד או ביום שישי החל מהשעה 21:00 - 220 שקלים לסועד.
אחד העם 6 תל אביב, 03-5166329

מלי מלו

בבר הקולינרי מלי מלו שעל גג מלון בובו של רשת מלונות בראון, יגיש שף מאיר אדוני ארוחה במחיר אחיד. הארוחה שתיערך בחלל הפנימי המעוצב ובמזג אוויר יפה גם בחלל הבריכה שבחוץ, משלבת שש מנות זוגיות, קינוח אחד לבחירה ותפריט קוקטיילים מיוחד של המיקסולוגית נועם שרת על בסיס תפריט מרטיני מבעבע.
המחיר: 350 שקלים לסועד
43 צפייה בגלריה
מלי מלו מאיר אדוני
מלי מלו מאיר אדוני
(צילום: אסף קרלה)
יבנה 42 תל אביב, 077-230-2563

מאריס

המסעדה טורקית בצפון תל אביב תקיים בערב הסילבסטר ערב טברנה טורקית עם מנות ספיישל, מוזיקה ואווירה.
מחיר: מינימום 200 שקלים לסועד
איינשטיין 7 תל אביב, 03-5007040

סרפינה

באיטלקיה באיינשטיין מתכננים סופ"ש של חגיגות סילבסטר (30/12-1/1) עם די-ג'יי אחר בכל ערב וספיישלים מהמטבח ומהבר (שמפניות). יום חמישי החל מ-20:30, מחיר 280 שקלים לסועד. יום שישי החל מ- 20:30 - 300 שקלים לסועד.
43 צפייה בגלריה
סרפינה סילבסטר
סרפינה סילבסטר
(צילום: נדב רוזנברג)
איינשטיין 10 רמת אביב, 03-6579080

יאוזה

המסעדה האסייתית במתחם סרפינה תקיים סוף שבוע של חגיגות סילבסטר עם די-ג'יי מתחלף, אלכוהול ומנות ספיישל. מחיר: חמישי ושישי מ-20:30 350 שקלים לסועד, מהשעה 22:30 400 שקלים לסועד.
43 צפייה בגלריה
יאוזה סילבסטר
יאוזה סילבסטר
(צילום: ארקדי רסקין)
איינשטיין 10 רמת אביב, 054-680-4699

רובע בר יין

לרגל חגיגות השנה החדשה, ביסטרו היין ברחוב דיזנגוף "רובע בר יין" יציע תפריט זוגי עם מיטב המנות של הביסטרו. בערב הסילבסטר ביסטרו היין ישלב בתפריט ארוחה זוגית שתכלול: בקבוק יין אדום או לבן לבחירה; שתי מנות ראשונות לבחירה ביניהן פולנטת תירס, ריזוטו כמהין, פטה כבד, ברוסקטה ארטישוק וקממבר, קרפצ'יו בקר בליווי בלסמי מצומצם וגבינת פרמז'ן; שתי מנות עיקריות לבחירה – רביולי פולנטה ברוטב שמנת ותרד, פיצת כמהין, סלט סלק וגבינת שברה ועוד; קינוח.
43 צפייה בגלריה
רובע בר יין סילבסטר
רובע בר יין סילבסטר
(צילום: יונתן בן חיים)
מחיר הארוחה: 379 שקלים. יש להזמין מקומות מראש.
דיזנגוף 192 תל אביב, 03-9136732

j17

מסעדת j17 תחגוג בשעות הצהריים את חגיגות השנה החדשה, עם בראנץ' בין השעות 10:00-14:00 שיגיש: מקושקשת טופו, סלט ירקות קצוץ, גבינת סויה, איולי קארי, פסטו וטחינה לצד פרנה ועוגת הבית; שקשוקה - מיקס שרי, פלפל, שום קונפי וטופו.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר j17
סילבסטר j17
(צילום: דרור ורשבסקי)
מוגש עם סלט ירקות, טחינה ולחם לבחירה. נקניקיות - בטטה קריספית, נקניקיות מרגז, פרוסות חציל, פלפל קלוי בבלסמי סילאן, טחינה, סלק וחומוס. מגיע עם סלט ירקות; פנקייק מלוח עם גבינת עיזים-שקדים ובצל ירוק; פנקייק מתוק עם נוטלה מלוז וקקאו שנעשית במקום ושברי בייגלה; פנקייק בריא ועוד.
בנוסף יוקם בר עם מגוון סלטים טריים למילוי אישי עם ירקות העונה. את הבראנץ' תלווה להקת ג'אז.
מחיר: 65 שקלים למנה או 115 לזוג.
ירמיהו 17 תל אביב

באנה

מסעדת באנה הטבעונית משיקה תפריט זוגי, צמחי ובלעדי לכבוד ערב השנה החדשה שמכיל שבע מנות מפירות וירקות עונתיים, קינוחים ובקבוק יין או קוקטיילים.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר באנה
סילבסטר באנה
(צילום: אלה רז)
בתפריט: סלקים שרופים על לאבנה קשיו וחזרת; סלט ירוקי סתיו והדרים; פוקאצ'ה שתפחה 72 שעות עם פלפלים קלויים, פסטו, שמן זית-בלסמי מיושן; מרק קרם פטריות פורטובלו ופורצ'יני עם שיפוד יער; ניוקי עבודת יד, זוקיני, ערמונים, סוכריות שרי צלויות בחמאה ויין לבן; נתח דלורית צלויה על תבשיל עדשים בקרם קוקוס עם סלט קייל חמוץ. לקינוח - צלחת קינוחים זוגית.
המחיר: 449 שקלים לזוג. מומלץ להזמין מקומות מראש.
נחמני 36 תל אביב, 03-6192192

קפטן הוק

בקפטן הוק פיש & צ'יפס - מסעדה ובר קוקטיילים המבוססים על תפריט דגים ופירות ים עם טוויסט ערבי מקומי ממטבחו של השף עומר עילואן, יחגגו את השנה האזרחית החדשה בארוחת חברים או זוג, הכוללת ארבע מנות ובקבוק יין מבעבע במחיר 250 שקלים, באווירת שוק הפשפשים.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר קפטן הוק
סילבסטר קפטן הוק
(צילום: אנטולי מיכאלו)
בתפריט חברים: פיש & צ'יפס - דג קוד נורווגי מטוגן בבלילת בירה וצ'יפס כפרי; צזיקי ים - פירות ים או סלמון בתיבול הקפטן, צלויים על הפלאנצ'ה על מצע צזיקי וסלט עלים; סביצ'ה דג ים קצוץ עם עשבי תיבול, בצל סגול ופרי עונתי; פישווארמה - נתחי אמנון (מושט) מטוגן בתיבול שווארמה מיוחד על מצע טחינה עמבה. כל זאת לצד בקבוק יין מבעבע.
להשלמת החוויה צ'ייסרים של ג'ין בעשבי תיבול או ג'ינג'ר טרי שמכינים במקום, בירות ומגוון קוקטיילים. מומלץ להזמין מקומות מראש.
עמיעד 13 פינת רבי חנינא 1 יפו, 03-6445440

פארוק בשוק

לרגל חגיגות שנת 2022 – מסעדת פארוק בשוק בניצוחו של השף אלון ברנע תשיק תפריט מנות ספיישל חגיגי בשיתוף בית השמפניה – מואט ושנדון. ביום שישי בערב המסעדה תשיק תפריט עם מנות ספיישל לחלוקה, כמו כן יהיה ניתן ליהנות מתפריט קוקטיילים המשולבים עם השמפניה ET CHANDON MOET.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר פארוק בשוק
סילבסטר פארוק בשוק
(צילום: ליאל סנד)
בין מנות הספיישל שיוצעו בערב הסילבסטר: אויסטרים - מוגשים עם ויניגרט שמיר ופלפל חריף (109 שקלים); קוקי סאן ז'אק – עם עלי מיזונה, עלי חרדל, ראשד ורוטב חזרת (94 שקלים); פטוציני חלמונים – ברוטב שמפניה, חמאה, גרידת חלמון כבוש וונגולי טרי (89 שקלים); סביח קוויאר – פרוסות בריוש דקות צרובות על חמאה מזוקקת, קוביות חציל באגאדאשי, פרוסות חלבונים מאודים, ויניגרט פטרוזיליה וקוויאר קלוגה קווין (119 שקלים). התפריט הקבוע של המסעדה יוגש כהרגלו במקביל.
לצד מנות הספיישל, יוצעו גם קוקטיילים כגון CHAMPAGNE RIDGE – ברנדי, ליקר דובדבנים, לימון, שמפניית MOET, קליפת תפוז (48 שקלים) ועוד. יש להזמין מקומות מראש.
רבי אדא 6 יפו, 03-651-5670

ביסטרו מייזון קייזר

ביסטרו קייזר ברוטשילד יחגוג את השנה האזרחית החדשה עם ארוחה מיוחדת ובה ארבע מנות לבחירה. התפריט שואב השראה מעולם המטבח הפרובנסאלי, חבל הארץ הכפרי הנמצא בדרום צרפת ונושק לים התיכון. התפריט הוא דיאלוג בין דרום צרפת לתל אביב ומשלב תוצרת חקלאית עונתית, מקומית וטרייה. בין מנות הפתיח: פרח זוקיני ממולא ריקוטה, אנשובי בציפוי פריך ואיולי צלפים; גרבלקס קלאסי כבוש בסלק ופסטיס, ביצי סלמון, מלפפון מוחמץ במי ורדים וקרם פרש. במנות הראשונות: ארטישוק בריגול קרם שורשים, ברזאולה של אווז וביצה מושלמת; סלקים צלויים תותים, רוקפור וקרעי בריוש ווינגרט פטל ועשבי תיבול ועוד. בעיקריות: ניוקי תפוחי אדמה ביתי, כרוב שחור, עגבניות שרי קונפי, פטריות שימג'י ומסקרפונה; מוסר והפתעות מהים קרם בויאבז, רוי ולחם קלוי ועוד. לקינוח תוגש צלחת פטיפורים עשירה ובה מיטב המתוקים הצרפתים.
43 צפייה בגלריה
ביסטרו קייזר סילבסטר
ביסטרו קייזר סילבסטר
(צילום: אפיק גבאי)
המחיר: סיט ראשון (19:00-21:00) 290 שקלים לסועד / סיט שני (21:15 ואילך) 370 שקלים לסועד. הארוחה כוללת שתייה קלה ובתוספת של 129 שקלים תוצע שמפנייה ברטל ברוט פינו נואר שרדונה ללא הגבלה לליווי הערב.
רוטשילד 7 תל אביב, 03-5040567

פופ אנד פופ

מסעדת פופ אנד פופ - מציעה תפריט חובק עולם של שף שחף שבתאי שיכלול את תפריט הערב בשילוב מנות ספיישל כמו אויסטרים, רולים מיוחדים וקינוח סילבסטר של שף קונדיטור עופר בן נתן: מוס שוקולד וכמהין, קרמו שוקולד מריר וקראמבל קקאו, גלידת שוקולד ולרונה ופירות אדומים. מחיר: החל מ- 400 שקלים לסועד.
43 צפייה בגלריה
פופ אנד פופ
פופ אנד פופ
(צילום: דורון ישראלי)
הארבעה 28 תל אביב, 03-7595000

טאיזו

מסעדת טאיזו והשף יובל בן נריה מציעים תפריט הסילבסטר שבו ניתן יהיה לבחור מבין קלאסיקות של מסעדת טאיזו לבין ספיישלים שיוכנו במיוחד לערב אחד בלבד. לצד האוכל יוצע תפריט אלכוהול המשלב קוקטיילים קלאסים, חדשים, נוסטלגיים ושמפנייה. ארוחת טעימות עם מנה לבחירה מכל סבב במחיר 379 שקלים לסועד.
בין המנות: דג נא ואטריות אורז טריות; צלחת סשימי דג ים; פילה בר ים בעלי בננה; דג שלם מטוגן; ספייר ריבס רול טלה ועוד.
מנחם בגין 23 תל אביב, 03-5225005

יפו תל אביב

כמיטב המסורת הקולינרית של יפו תל אביב, יצר השף חיים כהן מנות המשלבות בין הים תיכוני לצרפתי והקלאסי. בין המנות: שרימפס קריסטל, רביולי דג קונפי, בביסק סרטנים; ניוקי "קצ'יו חומוס אה פפה"; טטאקי סינטה וואגיו, סלסת אבוקדו בטאקו תבלינים; נתח לוקוס, תבשיל ארטישוק ועגבניות שרי צהובות; טרונדו רוסיני של קרן "החדשה", פילה בקר, כבד אווז, תפו"א צלוי ועוד.
43 צפייה בגלריה
יפו תל אביב
יפו תל אביב
(צילום: ירון ברנר)
יגאל אלון 98 תל אביב, 03-6249249

פאסטל

מסעדת פאסטל מציחעה לכבוד חגיגות סוף השנה האזרחית תפריט ייחודי של שף קובי בכר ששם במרכז חומרי גלם כגון לובסטר, כבד אווז וקוויאר. בין הראשונה לבחירה: ים-סום סקאלופ - צרובים בגריל, סלט פומלה תאילנדי, קפיר ליים, קוקוס פריך וטוויל שרימפ וצ'ילי; מרק בצל - ארטישוק ירושלמי קונפי, כרישה מאודה, תמר מג'הול בגריל פחמים וגבינת "זוטא" של משק עפאיים ועוד. למנות ביניים: כתום זה השחור החדש - מלון שרנטה מוחמץ, דלעת תאילנדית כבושה, אנדיב בתפוזים על הפלאנצ'ה, קרקר כורכום וסורבה יוזו; מנה עיקרית לבחירה: איילת ים - צלויה בפחם, פונדו פטריות פורצ'יני, בייבי כרישה, חומץ חרז וביסק סרטנים ולובסטר; פריטו לובסטר - פסיפס ארטישוק וסלרי, לובסטר סו - ויד, פרחי קישוא ודלעת פריכים, לצד זביון לובסטר ופלחי קלמנסי מעושן ועוד.
43 צפייה בגלריה
פאסטל
פאסטל
(צילום: אנטולי מיכאלו)
מחיר: בין 18:00-19:30 450 שקלים לסועד / החל מ-19:30 550 שקלים לסועד.
שד' שאול המלך 27 תל אביב, 03-6447441

חוגגים סילבסטר מחוץ לתל אביב

KFC

במסגרת תיירות הכריסמס, רבים באים לבקר וליהנות מחגיגת הכריסמס בנצרת, וכחלק מהטיול מבקרים בסניף הראשון של הרשת בישראל. רשת KFC תחגוג את חג הכריסמס מסוף השבוע ועד חגיגות הכריסמס בתאריכים 17-24 בדצמבר.
43 צפייה בגלריה
כריסמס kfc
כריסמס kfc
(צילום: רפי הכהן)
למבקרים בסניף יחכה סנטה קלאוס, עץ אשוח וקישוטים כמיטב מסורת החג, וצלם יחלק לאורחים מגנטים עם תמונותיהם. במסגרת החגיגות יוכלו הלקוחות לרכוש קישוט KFC רשמי לעץ בעשרה שקלים בקניית ארוחה או לקבלו חינם בהזמנות של 119 שקלים ומעלה.
17-24/12, פאולוס השישי 116 נצרת, 073-7893104

נאומי

מסעדת נאומי האסייתית ביהוד משיקה תפריט סושי סילבסטר מיוחד ומציעה קינוח מתנה לכל שולחן בערב השנה החדשה. בתפריט הספיישלים: Yuma roll – במילוי ספייסי סלמון ואבוקדו בציפוי סלמון צרוב, טריאקי, עירית ושומשום (62 שקלים), Tokyo roll- במילוי סלמון, אבוקדו, קמפיו, וטוביקו שחור בציפוי סלמון צרוב, ספייסי, לימון ועירית (64 שקלים), Tatami roll - במילוי טונה טאטאקי, איולי כוסברה, ארוגולה, מלפפון ועירית בציפוי אבוקדו ואיולי כוסברה (64 שקלים) ועוד.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר במסעדת נאומי
סילבסטר במסעדת נאומי
(צילום: יונתן בן חיים)
בנוסף יש קומבינציות למרכז השולחן כגון קומבינציה צמחונית (78 שקלים): 4 יח' טריקולור במילוי קרים צ'יז, אבוקדו, טמגו, בטטה, מלפפון, אושינקו ואספרגוס בציפוי קריספי סלק, בטטה וטמפורה, 6 יח' קריספי מאקי במילוי אבוקדו וקמפיו, 8 יח' רול אינסייד אאוט במילוי אבוקודו, מלפפון, אושינקו, קמפיו ועירית ועוד. כל שולחן יקבל מתנה לכבוד השנה החדשה - קינוח לבחירה: סמפרדו שוקולד לבן, סמיפרדו שוקולד דולצ'ה, סורבה תות, טוויל בלונדיני, מיקס פירות יער ואוכמניות ועוד.
מהוליבר 2 יהוד, 03-6308484

נינה ביאנכה

מסעדת נינה ביאנכה מקדימה את חגיגות הסילבסטר ותקבל את השנה החדשה כבר ביום חמישי 30/12, על מנת לאפשר לקהל שומרי הכשרות להנות מהערב החגיגי. לרגל המאורע תארח המסעדה את להקת The bands, המבצעת קאברים נוטפי גרוב משירי שנות ה-50, ה-60 ועד לשירים חדשים.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר נינה ביאנכה
סילבסטר נינה ביאנכה
(צילום: עדי טאוב)
בערב טרום הסילבסטר יגיש שף המסעדה לצד התפריט הקבוע גם מנות ספיישל מיוחדות ובהן: טרטר לוקוס, תפוח עץ, סלרי, ג'ינג'ר וג'ל לימון (65 שקלים), בקלאווה סלמון, טחינה ואריסה (65 שקלים), עטאייף ריקוטה, בצל ואבקת לימון פרסי (60 שקלים), שיפוד לוקוס,עם שומר (180 שקלים) ועוד. עמדת קוקטיילים תקבל את פני הבאים בכניסה למסעדה.
צומת ביל"ו, 08-9480080

שטרודל

רגע לפני חגיגת הכריסמס, במסעדת שטרודל השיקו האחים עיסא ועלאא אסעד, נוצרים ילידי העיר, תפריט חדש עם מנות מהמטבח הלבנטיני. בין המנות ניתן למצוא עולש בר עם בצל מקורמל בשמן זית על לבנה ביתית (48 שקלים); סלט שוק ואדי ניסנאס - תערובת ירקות משוק ואדי ניסנאס עם גבינה ערבית ורוטב בזילקום (56 שקלים); שיח אל מח'שי - בייבי קישואים במילוי פיקי מעושנת, רוטב חמאת לימון, תרד טורקי וקרם יוגורט (78 שקלים); עראייס - מיני פיתות במילוי בשר טלה, ירקות שרופים, טחינה ועמבה (56 שקלים) ועוד.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת שטרודל
סילבסטר מסעדת שטרודל
(צילום: אנטולי מיכאלו)
המסעדה קושטה בשלל קישוטי חג - עצי אשוח, בובות סנטה ואיילים והמון נוריות זוהרות.
שדרות בן גוריון 39 (המושבה הגרמנית) חיפה, 077-7004312

נג'מה

השף אסיל שריף ממסעדת נג'מה השוכנת בחוף הים שבחיפה, יכין לכבוד הסילבסטר מנות ספיישל מהמטבח הלבנטיני ברוח החג: מרק עדשים בכמה טקסטורות (39 שקלים); קובה נייה פיוז'ן עם הפתעה (67 שקלים); מנת ביניים סי פוד דייגים (79 שקלים) ולעיקרית מנסף מדפון (129 שקלים). המסעדה קושטה בשלל קישוטי חג ואורות מנצנצים, כך שהסועדים שיגיעו לחגוג את השנה החדשה ייהנו גם מאווירה מיוחדת וחגיגית במיוחד.
העלייה השנייה 96 חיפה, 046161606

מל ומישל

מסעדת מישלה של השף יוגב ירוס מארחת לכבוד חגיגות הסילבסטר את השף ניר ויימן, מי שהיה הבעלים והמייסד של האיטלקית מל ומישל ברחוב בן יהודה בתל אביב, שנסגרה לפני כשנתיים. לרגל חגיגות הסילבסטר, ויימן וירוס יקימו לתחייה למשך ערב אחד את מנות המסעדה. במהלך הערב יוגש תפריט עם המנות של מל ומישל.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת מל ומישל
סילבסטר מסעדת מל ומישל
(צילום: אנטולי מיכאלו)
מהמנות הקלאסיות יהיו: לחם מל ומישל המיתולוגי (24 שקלים); ניוקי פריזייאן - ניוקי פרמג'נו מוזהבים בחמאה חומה וקרם כמהין שחורות (74 שקלים); טאבולה קלמרי - קלמרי צרובים על טאבולה בורגול, אוכמניות מיובשות, אגוזים, טחינה גולמית וסומק (58 שקלים); וטירמיסו (42 שקלים). הארוחות ייערכו ב-19:30 ו-22:00.
שלמה המלך 2 קרית אונו, 03-5030535

מלון אלגרה

מלון הבוטיק אלגרה שבעין כרם ממשיך עם אירועי החורף הקולינרי ומזמין לאירוע בשיתוף EatWith, תחת הקונספט של ארוחות מסביב לעולם. בערב הסילבסטר תתקיים ארוחת "שערי דמשק" עם אייל אסולין, שתתבסס על חומרי הגלם שאסולין ימצא בשוק באותו היום, באווירה חמימה ואינטימית לאור נרות.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מלון אלגרה
סילבסטר מלון אלגרה
(צילום: eatwith)
באירוע יוגש תפריט ים תיכוני-ערבי המבוסס על חומרי גלם עונתיים שבמרכזם ירקות, בשר, דגים ופירות ים ושפע של יין.
המחיר: כ-500 שקלים לסועד
דרך האחיות 13 ירושלים, 02-6500506

אלטה

שף אור קקון יגיש באלטה, מסעדת הדגים שעל הכנרת, תפריט ספיישל שיבוסס על חומרי הגלם הטריים באותו היום מדגת הים ושווקי האזור. הארוחה כוללת לחם ומטבלים, שלוש מנות ראשונות לבחירה, מנה עיקרית לבחירה וקינוחים המוגשים לשולחן.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת אלטה
סילבסטר מסעדת אלטה
(צילום: אנטולי מיכאלוב)
בין המנות הראשונות: סלט עלים מיקס עלי חסות ועלים חרדליים, ויניגרט תמרים ותימין, גרעיני דלעת מסוכרים, גבינת סנט מור נואר ופרי עונה; סלט עגבניות שרי צבעוני, שייב זוקיני, אורוגולה, עגבניות שרי לחות, קרם גבינת מנצ'גו כמהין ושמן בזיליקום ועוד. עיקריות לבחירה: פטוצ'יני בר ים, ציר דגים ועגבניות, קרם שורש סלרי; צלעות טלה, ירקות שורש, גראטן תפוחי אדמה וציר טלה ועוד. בגזרת הקינוחים יהיו קראק פאי יוגורט ג'ל לואיזה ולימונית, פרפה חלב מקורמל ואורז; מוס שוקולד קפה והל אנגלייז קפה, אגוזי לוז מקורמלים, קראמבל קפה והל ועוד. המחיר: 375 שקלים לסועד, לא כולל שתייה.
צומת מושבת כנרת חוף שלדג, 04-8870040

לולה מרטין

מסעדת הדגים ומאכלי הים לולה מרטין בהרצליה מתכוננת לחגיגות הסילבסטר, המסעדה תלבש חג ותהיה מקושטת באווירת הסילבסטר, די-ג'יי ירים את האווירה, ויהיה תפריט אלכוהול ומבחר מנות ספיישל. השף סאלח כורדי יצר ארוחת חג עם תפריט מגוון של מאכלי ים ודגים: קובנייה דג ים (שקלים), תמנון לפקדה סטייל שמן זית ופטה (69 שקלים), קלמרי עומק טרי על הגריל לבנה מעושנת וקינואה עדשים (69 שקלים), צלעות טלה עלי גפן קרם ארטישוק (130 שקלים) ועוד.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר מסעדת לולה מרטין
סילבסטר מסעדת לולה מרטין
(צילום: דויד מויאל)
סבב ראשון 18:30-21:00. סבב שני 21:30 עד אור הבוקר.
מחיר: מינימום של 250 שקלים לסועד
אבא אבן 10 הרצליה פיתוח, 09-7614242

דלי אסייתי

לרגל השנה החדשה, מסעדת דלי אסייתי של השף מידד סטבינסקי, תציע תפריט ספיישל עם מגוון מנות בטעמי מדינות המזרח המיועדות לחלוקה. לצד תפריט המסעדה, יוגש תפריט עם מנות ספיישל לחלוקה, ותפריט קוקטיילים שילווה את המנות החדשות. במהלך הערב יתוגבר מערך המשלוחים של המסעדה שמגיע להוד השרון, כפר סבא, רעננה והמושבים בסביבה.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר דלי אסיאתי
סילבסטר דלי אסיאתי
(צילום: מידד סטבינסקי)
בין מנות הספיישל שיוצעו בערב הסילבסטר: נתחי דג נא בליים וצ'ילי, ברוטב נאם ג'ים טאליי מסורתי חריף (39 שקלים); TATAKI – טונה צרובה ופינגר ליים (46 שקלים); סלט אווז ויאטנמי (48שקלים) ועוד.
לצד מנות הספיישל יוצעו גם קוקטיילים כמו אפרול שפריץ (42 שקלים) ומאי תאי (42 שקלים) ועוד.
הבנים 15 הוד השרון, 09-8992555

פלומינו

במסעדת פלומינו האיטלקית בירושלים יחגגו את תחילת השנה האזרחית ביום חמישי ה-30/12, עם מבחר מנות ספיישל שהרכיב שף הבית לערב זה. מעבר לתפריט האוכל ייהנו הסועדים מתפריט יינות מבעבעים, מגוון קוקטיילים, תפאורה נוצצת ודי-ג'יי שינעים את האווירה.
43 צפייה בגלריה
המבורגר לוקאל
המבורגר לוקאל
(צילום: דויד מויאל)
בתפריט: קאנולי סביצה מוסר ים (59 שקלים); תבשיל פילה סלמון שומר וזיתים, על פוקאצ'ה שחורה צ'יפס ארטישוק ירושלמי ואיולי (99 שקלים); מוס שוקולד לבן ולוז, טוויל שקדים שוט לימונצ'לו וגבישי סוכר (43 שקלים).
מנות הספיישל ישולבו לצד המנות המוכרות של פלומינו: רביולי נרי פסטה שחורה במילוי ריקוטה המוגשת עם סרדין, פלפל חריף, עגבניות צרובות במחבת עם יין לבן (58 שקלים); טורטליני קסבייה פסטה טרייה במילוי קרם ארטישוק ירושלמי כמהין עם בצל סגול צלוי, שמן (62 שקלים) ועוד.
המלך ג'ורג' 41 ירושלים, 077-3627511

קאמקורה

מסעדת קאמאקורה השוכנת במלון הבוטיק אינדיגו במתחם הבורסה ברמת גן, תקדים ותחגוג את השנה האזרחית החדשה כבר ביום חמישי 30/12, על מנת לאפשר גם לשומרי הכשרות לחגוג.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר קאמקורה
סילבסטר קאמקורה
(צילום: מידן מור אלון)
לכבוד האירוע, לצד התפריט הקבוע, תוצע ארוחת קייסקי חגיגית של השף איליה גולדמן. במסגרת הקייסקי, ארוחת טעימות בת תשע מנות ששמה דגש על האירוח, ההקפדה על העיצוב ועל הטעמים המיוחדים, יוגשו מנות כמו: טרטר דג - נורי בטמפורה, יוז'ו קושו קרם אבוקדו וואסבי; מנצ'י קאטסו - קרוקטים יפניים במילוי בשר צלעות בקר כרישה, ג'ינג'ר ותבלינים, מוגש לצד רוטב הוי סין וסינטה - שום טריאקי, שאלוט - יוזו, רוטב טארה ולקינוח קרם הדרים, קרמבל ברטון וקציפת פסיפלורה ודבש שילוו ביין מבעבע.
להשלמת האווירה יוצעו קוקטיילים יפנים מרעננים.
מחיר: 240 שקלים לסועד
אהליאב 5 רמת גן, 073-2777778

סינמה פרדיסו

ביום שישי ייערך בסינמה פרדיסו נשף מסכות, בתוכנית: סעודת טעימות שף בת 7 מנות, יינות מיקבי בוטיק כולל טעימות בליווי סומלייה ואפטר פארטי עם די-ג'יי. תפריט הארוחה יכלול מבחר מנות שרקחו השפים עומר מצליח ואביב חמו.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר סינמה פרדיסו
סילבסטר סינמה פרדיסו
(צילום: אסף קרלה)
בין המנות יהיו קפרזה של חורף סלקים צבעוניים וקולרבי מהטאבון; סשימי דג ים; קובה נייא ים; ריזוטו קאצ'ו א פפה; סלט קיסרים; יקיטורי לוקוס ואפרסמון; צלע טלה בקראסט פיסטוקים ועוד. במהלך הערב יוגשו יינות מיקבי בוטיק כולל טעימות בליווי סומלייה, מבחר קוקטיילים, שמפניה ועוד.
מחיר: עד 23:00 - 300 שקלים לסועד (מותנה בהזמנה זוגית), מהשעה 23:00 ואילך - תפריט מנות מצומצם.
חוף זמיר חיפה, 077-7242093

אולה קאלה

בערב חמישי 30/12, שף המסעדה נתי איבגי ייקח את האורחים לסיור קולינרי במחוזות הבלקן עם ארוחת ספיישל בת שלוש מנות לבחירה. יוצעו ראשונות כמו בקלוואה יוונית עם כבד אווז, פיסטוקים ואגוזי מלך, סיגר לוקוס, פראסוקפטדס - לביבות פראסה ואיולי זעתר, פאבה סוכריות שרי עם ארטישוק קונפי ובצל מקורמל. עיקריות כגון: סופלקי אנטריקוט משויש וצ'ימיצ'ורי עשבים, אסאדו יווני עם ראב תבלינים ואוזו אפוי בתנור, ספריבס טלה צלויים בטאבון, לברק שלם בעשבי תיבול פומלה ופלפל חריף ועוד. באווירה: זמר יווני שיופיע עד חצות ודי-ג'יי במסיבת אפטר פארטי. המחיר: 250 שקלים לסועד.
43 צפייה בגלריה
סילבסטר אולה קאלה
סילבסטר אולה קאלה
(צילום: אנטולי מיכאלו)
אלון התבור 11, פארק התעשייה הדרומי קיסריה, 04-6242233

אנגוס

לכבוד חגיגות השנה האזרחית החדשה השיקו במסעדות אנגוס מבית דבאח מנת המבורגר חדשה המורכבת מלחמנייה זהובה. ההמבורגר החדש מורכב מלחמנייה שחורה בציפוי זהב (אבקת זהב אכילה), איולי כמהין, ארוגולה, המבורגר 200 גרם, גבינת סנט מור מפוחמת וריבת שרי (79 שקלים). בנוסף הושק גם המבורגר עם כבד אווז (98 שקלים).
43 צפייה בגלריה
סילבסטר אנגוס
סילבסטר אנגוס
(צילום: דויד מויאל)
בערב הסילבסטר, תוגש בסניפי עין המפרץ (בין חיפה לעכו) ובמגדל (מתחם צומת מגדל, כנרת) ארוחה זוגית במחיר 450 שקלים לזוג שכוללת קאווה או יין הבית או בירה, לחם הבית, מנה ראשונה מהתפריט, שני סטייקים או נתח במשקל 1 ק"ג), מיקס אנגוס, שתי תוספות וקינוח.
זמין בסניפי אנגוס מיט עין המפרץ, מגדל, כפר סבא ותל אביב / אנגוס בורגר – קניון דבאח בדיר אל אסד